הכנת הבסיס:
1. לטחון את הביסקוויטים דק, לשפוך על הביסקוויטים את החמאה המומסת וללוש עם הידיים עד שכל הביסקוויטים עטופים בחמאה.
2. להדק את הביסקוויטים עם החמאה לתבנית (תבנית 24 או 26), ולשפוך בזיגזג את החלב המרוכז על התערובת המהודקת שבתחתית.
3. להכניס בינתיים למקרר/למקפיא עד שהמלית מוכנה.
הכנת המלית:
1. להתחיל עם הג`לטין - לשים בצלוחית את הג`לטין עם החלב, לערבב ולשים בצד. בינתיים להקציף את השמנת המתוקה עם אינסטנט הפודינג והחלב עד לקבלת קצף יציב ועמיד.
2. להוסיף באופן ידני ובתנועות קיפול את הגבינה הלבנה עד להטמעה מלאה.
3. לאחר מכן, להוסיף את החלב המרוכז ולהמשיך בקיפול עד איחוד המצרכים.
4. לסיום - לחמם במיקרוגל את צלוחית הג`לטין עם החלב למשך 10-20 שניות, לערבב היטב עד שאין גושים והתערובת הופכת לנוזל חלק ולהעביר את נוזל הג`לטין אל תערובת העוגה בקיפול עד שהכל הופך למלית חלקה ואחידה.
5. להעביר את המלית על הבסיס וליישר (אפשר להכין עוגה קטנה יותר ומהשאריות להכין קינוחי כוסות - כמו שאני עשיתי).
6. להכניס למקרר לכ- 12 שעות לפחות לפני שבכלל חותכים אותה. אין צורך להקפיא אלא רק לשמור בקירור. כל זמן שעובר העוגה משתבחת (לשימוש עד שבוע-שבוע וחצי).
הכנת הקישוט:
1. להמיס את החמאה ולערבב עם הביסקוויטים המפוררים עד שהם עטופים בחמאה.
2. לפזר את הביסקוויטים בחמאה על העוגה (במרכזה בעיקר).
3. בשולי העוגה לפזר סביב את הפקאן המסוכר (ניתן להוסיף פקאנים גם בתוך העוגה עצמה - יוצא מדהים!).
4. בהצלחה ובתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את החלב המרוכז. זמן ההכנה כולל את זמן קירור העוגה.