1 לטחון את הביסקוויטים דק, לשפוך על הביסקוויטים את החמאה המומסת וללוש עם הידיים עד שכל הביסקוויטים עטופים בחמאה.
2 להדק את הביסקוויטים עם החמאה לתבנית (תבנית 24 או 26), ולשפוך בזיגזג את החלב המרוכז על התערובת המהודקת שבתחתית.
3 להכניס בינתיים למקרר/למקפיא עד שהמלית מוכנה.
הכנת המלית:
1 להתחיל עם הג`לטין - לשים בצלוחית את הג`לטין עם החלב, לערבב ולשים בצד. בינתיים להקציף את השמנת המתוקה עם אינסטנט הפודינג והחלב עד לקבלת קצף יציב ועמיד.
2 להוסיף באופן ידני ובתנועות קיפול את הגבינה הלבנה עד להטמעה מלאה.
3 לאחר מכן, להוסיף את החלב המרוכז ולהמשיך בקיפול עד איחוד המצרכים.
4 לסיום - לחמם במיקרוגל את צלוחית הג`לטין עם החלב למשך 10-20 שניות, לערבב היטב עד שאין גושים והתערובת הופכת לנוזל חלק ולהעביר את נוזל הג`לטין אל תערובת העוגה בקיפול עד שהכל הופך למלית חלקה ואחידה.
5 להעביר את המלית על הבסיס וליישר (אפשר להכין עוגה קטנה יותר ומהשאריות להכין קינוחי כוסות - כמו שאני עשיתי).
6 להכניס למקרר לכ- 12 שעות לפחות לפני שבכלל חותכים אותה. אין צורך להקפיא אלא רק לשמור בקירור. כל זמן שעובר העוגה משתבחת (לשימוש עד שבוע-שבוע וחצי).
הכנת הקישוט:
1 להמיס את החמאה ולערבב עם הביסקוויטים המפוררים עד שהם עטופים בחמאה.
2 לפזר את הביסקוויטים בחמאה על העוגה (במרכזה בעיקר).
3 בשולי העוגה לפזר סביב את הפקאן המסוכר (ניתן להוסיף פקאנים גם בתוך העוגה עצמה - יוצא מדהים!).