דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 72 גרם למנה\יחידה (40 יחידות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערה להניח את הקמח, השמרים, השמן, הסוכר ו- 3 כוסות המים וללוש עד לאיחוד החומרים.
  • 2 להוסיף את המלח וללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש.
  • 3 להניח לתפיחה של שעה במקום חמים.
  • 4 לחלק לכדורים קטנים. לרדד כל כדור ולגלגל כמו נקניקיה.
  • 5 בקערה לצקת את 2 כוסות המים הנותרות ובצלחת שטוחה את השומשום.
  • 6 לטבול כל לחמניה במים ואז בשומשום ולהניח בתבנית עם נייר אפייה.
  • 7 להעמיד לתפיחה של עשר דקות ולאפות בחום של 180 מעלות 20 דקות עד להשחמה.
  • 8 בתיאבון חיוך

לחמניות טעימות, קלות להכנה ונחטפות ברגע. מעולה לעבודה עם ילדים.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)146201
חלבונים (גרם)3.2 4.41
פחמימות (גרם)2230
שומנים (גרם)5.12 7.06
מתוכם שומן רווי (גרם)0.35 0.48
נתרן (מ"ג)312.91431.75
סיבים תזונתיים (גרם)0.36 0.49
מים (גרם)37.4651.69
ויטמין D (מק"ג)00
סידן (מ"ג)37.5251.77
ברזל (מ"ג)00
מגנזיום (מ"ג)0.380.53
אבץ (מ"ג)00.01
אשלגן (מ"ג)17.5624.23

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 16.7% 10.4% 71.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.