דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מוס השוקולד הכי טעים שתכינו

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 100 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקלחת מביאים לרתיחה 200 מ"ל מהשמנת המתוקה ומוזגים מעל השוקולדים בקערה. חשוב חשוב חשוב לא להתחיל לערבב את השוקולדים והשמנת ישר אחרי שמזגתם את השמנת - חכו כ- 4 דקות ואז רק תתחילו לערבב בעזרת מטרפה עד לקבלת תערובת חלקה.
  • 2 בקערה נפרדת מקציפים את שארית השמנת (350 מ"ל) עד לקבלת קרם רך במרקם כמו יוגורט.
  • 3 מקפלים לתוך תערובת השוקולד מעט מהשמנת המוקצפת, ואז מקפלים הכל ביחד בעדינות בעזרת מטרפה או לקקן.
  • 4 אפשר לחלק לכלים אישיים, לזלף לכוסות, או להעביר לקערה גדולה, ולאחר מכן מכניסים למקרר למשך כ- 5 שעות לפחות. מתקבל מוס שוקולד אוורירי פשוט מושלם!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם גלידת וניל או קצפת ופצפוצי שוקולד מעל.

ציוד נדרש: קלחת, מיקסר עם בלון הקצפה (אפשר גם מקציף ידני), כלי הגשה.

זמן ההכנה כולל את זמן קירור המוס. שיטת ההכנה כוללת הרתחה והקצפה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של נועה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)421419
חלבונים (גרם)3.86 3.85
פחמימות (גרם)1313
מתוכן סוכרים (גרם)3.31 3.3
שומנים (גרם)39.13 39.03
מתוכם שומן רווי (גרם)23.63 23.57
מתוכם שומן טראנס (גרם)1.061.06
כולסטרול (מ"ג)81.94 81.73
נתרן (מ"ג)133.32132.99
מים (גרם)00
סידן (מ"ג)0.070.07
ברזל (מ"ג)00
מגנזיום (מ"ג)00
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.020.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 69.7% 6.9% 23.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 2.3 (2.3 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.