דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אל תפספסו את הרוזלך הזה

מצרכים למתכון

36 מנות/יחידות, 25 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הרוזלך)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מערבבים בקערת מיקסר (או ביד) את הקמח, המים והשמרים בלבד, ולשים כ- 3 דקות. מוסיפים את שמן הזית והמלח, ולשים עוד כ- 7 דקות עד שהבצק חלק, רך ולא דביק.
  • 2 מתפיחים את הבצק בקערה מכוסה למשך כשעה או עד להכפלת נפח. לקראת סיום ההתפחה מחממים את התנור לחום מקסימלי של 250-300 מעלות (חום עליון-תחתון).
  • 3 מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים. בכל פעם עובדים רק עם חלק אחד והשאר עטופים.
  • 4 מרדדים כל חלק למלבן ארוך (לא כל כך רחב) אבל ודק דק!
  • 5 מורחים את המילוי הרצוי, מגלגלים לרולדה וחותכים בעובי של 2 אצבעות. שימו לב: לא מתפיחים שוב לאחר הגלגול!
  • 6 מניחים את הרוזלך על נייר אפייה עם מרווחים ביניהם, ואופים במשך כ- 4-6 דקות בתנור החם (תלוי בסוג התנור). הרוזלך צריכים להישאר בהירים ולא להשחים. זהו - מתקבל רוזלך כמו בלנדוור!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ למלא את הרוזלך בשוקולד נוטלה או בממרח לוטוס, ולפדר באבקת סוכר מעל.

ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה (לא חובה).

הערך התזונתי לא כולל את המילוי ואבקת הסוכר על הרוזלך.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של אור!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)57232
חלבונים (גרם)1.75 7.14
פחמימות (גרם)1144
מתוכן סוכרים (גרם)0.19 0.77
שומנים (גרם)0.68 2.76
מתוכם שומן רווי (גרם)0.08 0.33
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
נתרן (מ"ג)146.9598.9
סיבים תזונתיים (גרם)0.08 0.34
מים (גרם)8.5534.85
סידן (מ"ג)0.351.41
ברזל (מ"ג)00.01
מגנזיום (מ"ג)0.090.36
אבץ (מ"ג)00.01
אשלגן (מ"ג)0.030.12

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 5% 13.1% 81.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.05 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.