בצק לעוגיות רוזלך מפנקות כמו של קפה לנדוור עם מלית שאוהבים - בול מה שאתם צריכים לצד הקפה של שבת בבוקר וגם לקפה של שאר ימות השבוע האמת, 57 קלוריות למנה, 232 קלוריות ל-100 גרם
1 מערבבים בקערת מיקסר (או ביד) את הקמח, המים והשמרים בלבד, ולשים כ- 3 דקות. מוסיפים את שמן הזית והמלח, ולשים עוד כ- 7 דקות עד שהבצק חלק, רך ולא דביק.
2 מתפיחים את הבצק בקערה מכוסה למשך כשעה או עד להכפלת נפח. לקראת סיום ההתפחה מחממים את התנור לחום מקסימלי של 250-300 מעלות (חום עליון-תחתון).
3 מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים. בכל פעם עובדים רק עם חלק אחד והשאר עטופים.
4 מרדדים כל חלק למלבן ארוך (לא כל כך רחב) אבל ודק דק!
5 מורחים את המילוי הרצוי, מגלגלים לרולדה וחותכים בעובי של 2 אצבעות. שימו לב: לא מתפיחים שוב לאחר הגלגול!
6 מניחים את הרוזלך על נייר אפייה עם מרווחים ביניהם, ואופים במשך כ- 4-6 דקות בתנור החם (תלוי בסוג התנור). הרוזלך צריכים להישאר בהירים ולא להשחים. זהו - מתקבל רוזלך כמו בלנדוור!