דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
רוזלך סינבון
רוזלך סינבון
וואי, זה ממכר!

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הרוזלך)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערת המיקסר עם וו לישה לערבב עם כף את הקמח, השמרים והסוכר. להוסיף את המלח והמים, ולהתחיל לעבוד במיקסר על מהירות בינונית-נמוכה כדקה-שתיים. להוסיף תוך כדי לישה את השמן ולהמשיך לעבד כ- 10 דקות עד שמתקבל בצק יפה וטיפה דביק.
  • 2 ליצור כדור בצק ולהעביר לקערה משומנת, לשמן גם את החלק העליון של הבצק שלא יקבל קרום, לכסות בניילון נצמד או מגבת ולהתפיח את הבצק כשעה או עד להכפלת הנפח.
  • 3 לאחר ההתפחה לקמח את המשטח והבצק ולרדד אותו למלבן. למרוח את החמאה הרכה בצורה אחידה על כל הבצק ולפזר מעל את הסוכר החום עם הקינמון בצורה אחידה.
  • 4 לגלגל לרולדה מהודקת ובעזרת סכין חדה או חוט (ראו הערה) לחתוך את הבצק לפרוסות של רוזלך. שימו לב: אם נרצה צורה מדויקת ניתן לחתוך את הרוזלך בעזרת חוט. לקחת חוט דיג או תפירה, להעביר מתחת לרולדה כך שיהיה חוט משני הצדדים, להצליב בין שני החוטים ולתת משיכה חזקה - זה יחתוך את הבצק בצורה מושלמת.
  • 5 להניח את הרוזלך על מגש עם נייר אפייה במרווחים ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 230 מעלות למשך כ- 4-7 דקות בלבד. הרוזלך צריכים לקבל טיפונת צבע - לא מעבר! הבצק נשאר יחסית לבן וזה בסדר. לקרר מעט ולפזר אבקת סוכר.
  • 6 הכנת רוטב הסינבון (קרם הגבינה): לערבב עם מטרפה את כל המרכיבים עד שאין גושים - יתקבל קרם מעט סמיך. אם רוצים קרם יותר נוזלי אפשר לחמם כמה שניות במיקרוגל ולערבב היטב.
  • 7 זהו - יש לכם רוזלך סינבון פשוט מושלם!
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של שיראל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)220355
חלבונים (גרם)2.3 3.72
פחמימות (גרם)3049
מתוכן סוכרים (גרם)15.37 24.81
שומנים (גרם)10.02 16.17
מתוכם שומן רווי (גרם)5.52 8.92
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.280.46
כולסטרול (מ"ג)24.26 39.16
נתרן (מ"ג)83.49134.79
סיבים תזונתיים (גרם)0.31 0.51
מים (גרם)10.3416.7
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.070.11
ויטמין B (מ"ג)0.170.27
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.13
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.08
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B6 (מ"ג)00.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.6212.3
ויטמין C (מ"ג)1.141.84
ויטמין E (מ"ג)0.010.02
ויטמין K (מק"ג)0.140.22
סידן (מ"ג)34.4655.63
ברזל (מ"ג)0.651.04
מגנזיום (מ"ג)1.221.98
זרחן (מ"ג)18.4829.83
אבץ (מ"ג)0.010.02
אשלגן (מ"ג)14.6423.64
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 23.3% 5.4% 70.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.31 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?