דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לחם לבן
לחם לבן
לחם לבן

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (כ- 10 פרוסות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערת מיקסר שמים את הקמח והמלח ומתחילים ללוש.
  • 2 מוסיפים את החמאה וממשיכים ללוש עד שמתקבלת תערובת פירורית.
  • 3 מוסיפים את הסוכר והשמרים.
  • 4 מוסיפים את המים בהדרגה תוך כדי לישה.
  • 5 מעבדים כ- 10 דקות.
  • 6 מקמחים קלות משטח עבודה ומשטחים את הבצק בעזרת מערוך לצורה של מלבן ומגלגלים לגליל.
  • 7 משמנים תבנית של לחם.
  • 8 מניחים את הבצק בתבנית. מקמחים מעט ויוצרים בעזרת סכין חדה מספר חריצים לרוחב.
  • 9 מניחים לתפיחה למשך כ- 40 דקות עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • 10 מחממים תנור ל- 200 מעלות.
  • 11 מכניסים את התבנית ומורידים את החום ל- 180 מעלות.
  • 12 אופים 35-40 דקות עד שהלחם מזהיב יפה.
  • 13 מצננים ופורסים.
  • 14 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)357372
חלבונים (גרם)8.84 9.2
פחמימות (גרם)6466
מתוכן סוכרים (גרם)1.7 1.77
שומנים (גרם)7.49 7.79
מתוכם שומן רווי (גרם)2.66 2.77
נתרן (מ"ג)1,2461,297
מים (גרם)0.010.01
ויטמין B (מק"ג)0.320.34
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)0.790.82
ברזל (מ"ג)0.010.01
מגנזיום (מ"ג)0.030.03
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.290.3

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 9.4% 11.1% 79.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.1 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.