דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
- פרסומת -
- פרסומת -

רטבים

רטבים משמשים כתוספת למנות בארוחות, על מנת לשפר ולהוסיף על טעמם. מתכוני רטבים נעשים בדרך כלל בבישול, טחינה וערבוב, ונחשבים בדרך כלל לקלים להכנה. עם זאת, ישנם רטבים מסובכים יחסית להכנה, ויש לשים לב שכמויות המצרכים מדויקות מאוד. רטבים נפוצים הם רטבי עשבי תיבול, רוטב ויניגרט, רוטב אלף האיים, רוטב שמנת, רוטב עגבניות ועוד. רוטב נפוץ נוסף שעושים בו שימוש רב לפסטה וספגטי הוא רוטב רוזה, המשלב בין רוטב עגבניות לרוטב שמנת. צבעו כתמתם והוא טעים לחך. כפי שניתן לשים לב, הרטבים מכילים מרכיבים רווי קלוריות בדרך כלל, ולכן כל תוספת שלהם על מאכל מסוים היא גם תוספת קלורית לא מבוטלת. לפניכם מגוון של רטבים שיוכלו כמובן להעשיר את המנה שלכם בטעם מיוחד. תיהנו ובתיאבון!