דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 462 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את השום, משחימים עוד קצת, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן.
  • 2 מוסיפים את העגבניות, הבזיליקום והתבלינים, וממשיכים לבשל על אש בינונית. לאחר מספר דקות מוסיפים את השמנת לבישול וממשיכים לבשל עוד כמה דקות.
  • 3 במקביל מרתיחים סיר עם מים ומכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • 4 מאחדים בין הפסטה לרוטב.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)34575
חלבונים (גרם)11.92 2.58
פחמימות (גרם)5813
מתוכן סוכרים (גרם)8.56 1.85
שומנים (גרם)8.45 1.83
מתוכם שומן רווי (גרם)3.26 0.7
כולסטרול (מ"ג)15 3.25
נתרן (מ"ג)745.79161.43
סיבים תזונתיים (גרם)4.85 1.05
מים (גרם)282.2861.1
ליקופן (מ"ג)6.281.36
ויטמין A (מק"ג)84.3818.26
ויטמין B (מ"ג)5.411.17
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.210.05
ויטמין B3 (מ"ג)3.30.71
ויטמין B5 (מ"ג)1.30.28
ויטמין B6 (מ"ג)0.40.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)44.319.59
ויטמין C (מ"ג)54.6411.83
ויטמין D (מק"ג)0.220.05
ויטמין E (מ"ג)1.540.33
ויטמין K (מק"ג)12.422.69
סידן (מ"ג)99.6821.58
ברזל (מ"ג)2.760.6
מגנזיום (מ"ג)34.497.47
זרחן (מ"ג)127.9727.7
אבץ (מ"ג)0.910.2
אשלגן (מ"ג)745.31161.32
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.330.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.310.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.070.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.070.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.8% 10.1% 14.3% 69.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.