דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 332 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מקלפים את הג`ינג`ר ומגררים אותו בפומפייה הקטנה. מוציאים את חריצי הנקטרינות וחותכים אותם לחתיכות.
  • 2 מכניסים את כל המרכיבים - ג`ינג`ר, נקטרינות, מיץ לימון, סוכר חום ומים לבלנדר.
  • 3 מערבבים במהירות מקסימלית 3-5 דקות עד לקבלת משקה סמיך.
  • 4 מקשטים לפי ההעדפות האישיות ומגישים.
  • 5 לרוויה חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה עם פחות סוכר - יש סוכר טבעי בפרי.

ציוד נדרש: בלנדר.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות דפנה גרימברג

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)5316
חלבונים (גרם)0.92 0.28
פחמימות (גרם)134
מתוכן סוכרים (גרם)9.83 2.96
שומנים (גרם)0.28 0.08
מתוכם שומן רווי (גרם)0.03 0.01
נתרן (מ"ג)11.413.44
סיבים תזונתיים (גרם)1.41 0.43
מים (גרם)316.4695.46
ויטמין A (מק"ג)12.833.87
ויטמין B (מ"ג)1.150.35
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.890.27
ויטמין B5 (מ"ג)0.160.05
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.341.61
ויטמין C (מ"ג)7.762.34
ויטמין E (מ"ג)0.60.18
ויטמין K (מק"ג)1.660.5
סידן (מ"ג)16.184.88
ברזל (מ"ג)0.270.08
מגנזיום (מ"ג)12.23.68
זרחן (מ"ג)21.896.6
אבץ (מ"ג)0.170.05
אשלגן (מ"ג)186.8356.36
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.090.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.070.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.070.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.9% 1.8% 5.9% 83.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.02 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.