דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עדיין לא טעמתם קייל?

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 145 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לשטוף את עלי הקייל, להחזיק אותם כשהגבעול פונה אלינו ופשוט למשוך את העלה למטה ולנתק אותו מהגבעול. להכניס אל קערת ההגשה.
  • 2 לטחון היטב את כל מרכיבי הרוטב במעבד המזון.
  • 3 למזוג את הרוטב על הקייל, לערבב היטב ולהניח בצד למנוחה של כ- 10 דקות (התהליך הזה ירכך את עלי הקייל והם יהיו רכים ונוחים לאכילה).
  • 4 להוסיף את שאר מרכיבי הסלט, לערבב ערבוב אחרון ולהתענג על סלט קייל מושלם!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של טלי!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)280194
חלבונים (גרם)4.41 3.04
פחמימות (גרם)2819
מתוכן סוכרים (גרם)15.6 10.77
שומנים (גרם)18.28 12.62
מתוכם שומן רווי (גרם)2.62 1.81
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.080.05
נתרן (מ"ג)297.63205.55
סיבים תזונתיים (גרם)3.5 2.42
מים (גרם)88.360.98
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)256.36177.04
ויטמין B (מ"ג)1.150.79
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.590.41
ויטמין B5 (מ"ג)0.110.08
ויטמין B6 (מ"ג)0.210.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)75.9452.44
ויטמין C (מ"ג)65.3245.11
ויטמין E (מ"ג)0.840.58
ויטמין K (מק"ג)353.34244.02
סידן (מ"ג)88.7361.28
ברזל (מ"ג)1.150.79
מגנזיום (מ"ג)28.4719.66
זרחן (מ"ג)58.3940.32
אבץ (מ"ג)0.390.27
אשלגן (מ"ג)326.57225.53
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.20.14
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.10.07
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.5% 33.7% 8.1% 51.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.56 (0.63 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.