גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | פסטה | » | פסטה ברוטב אלפרדו |
5 מנות/יחידות, 254 גרם למנה\יחידה
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
המתכון באדיבות אושי נאור
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 257 | 101 |
חלבונים (גרם) | 8.76 | 3.45 |
פחמימות (גרם) | 31 | 12 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 2.06 | 0.81 |
שומנים (גרם) | 11.51 | 4.53 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 6.7 | 2.64 |
כולסטרול (מ"ג) | 31.1 | 12.23 |
נתרן (מ"ג) | 315.5 | 124.12 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 4.78 | 1.88 |
מים (גרם) | 41.99 | 16.52 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 1.12 | 0.44 |
ויטמין B (מ"ג) | 3.17 | 1.25 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.05 | 0.02 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.13 | 0.05 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.93 | 0.76 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.94 | 0.37 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.11 | 0.04 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 8.77 | 3.45 |
ויטמין C (מ"ג) | 3.55 | 1.4 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.22 | 0.09 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.01 | 0 |
ויטמין K (מק"ג) | 1,659 | 652.82 |
סידן (מ"ג) | 137.74 | 54.18 |
ברזל (מ"ג) | 0.9 | 0.35 |
מגנזיום (מ"ג) | 8.72 | 3.43 |
זרחן (מ"ג) | 47.64 | 18.74 |
אבץ (מ"ג) | 0.46 | 0.18 |
אשלגן (מ"ג) | 177.95 | 70 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.1 | 0.04 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.1 | 0.04 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.04 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.02 | 0.01 |