דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 254 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הפסטה על פי ההוראות על גבי האריזה.
  • 2 חותכים את הפטריות לקוביות ובמחבת ממיסים את החמאה.
  • 3 מעבירים את הפטריות למחבת לטיגון קל, מוסיפים את השום ומערבבים.
  • 4 בסיר מרתיחים את השמנת והחלב ומוסיפים את אבקת המרק והתבלינים, מעבירים את הפטריות המטוגנות ומערבבים היטב עד להסמכת הרוטב.
  • 5 טועמים ומתקנים תיבול.
  • 6 מוזגים לצלחות את הפסטה, מעל את רוטב האלפרדו, מפזרים גבינת פרמזן ומקשטים בעלי בזיליקום.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אושי נאור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)257101
חלבונים (גרם)8.76 3.45
פחמימות (גרם)3112
מתוכן סוכרים (גרם)2.06 0.81
שומנים (גרם)11.51 4.53
מתוכם שומן רווי (גרם)6.7 2.64
כולסטרול (מ"ג)31.1 12.23
נתרן (מ"ג)315.5124.12
סיבים תזונתיים (גרם)4.78 1.88
מים (גרם)41.9916.52
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)1.120.44
ויטמין B (מ"ג)3.171.25
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.130.05
ויטמין B3 (מ"ג)1.930.76
ויטמין B5 (מ"ג)0.940.37
ויטמין B6 (מ"ג)0.110.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.773.45
ויטמין C (מ"ג)3.551.4
ויטמין D (מק"ג)0.220.09
ויטמין E (מ"ג)0.010
ויטמין K (מק"ג)1,659652.82
סידן (מ"ג)137.7454.18
ברזל (מ"ג)0.90.35
מגנזיום (מ"ג)8.723.43
זרחן (מ"ג)47.6418.74
אבץ (מ"ג)0.460.18
אשלגן (מ"ג)177.9570
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.10.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.6% 20.7% 15.7% 55%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.33 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.