דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 570 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 חותכים את הכרוב לקוביות בינוניות ויוצקים לסיר.
  • 2 מוסיפים את כל המרכיבים (מלבד האורז) ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך מוחלט של הכרוב (זה ייקח כ- 30-45 דקות).
  • 3 יוצקים את האורז, מגבירים את האש עד למצב של ביעבוע, מנמיכים את עוצמת האש ומבשלים עוד כ- 20 דקות.
  • 4 מניחים מגבת בין הסיר למכסה ומחכים כחצי שעה.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של Rebeka Ben Haim

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)23241
חלבונים (גרם)19.64 3.44
פחמימות (גרם)204
מתוכן סוכרים (גרם)6.74 1.18
שומנים (גרם)9.69 1.7
מתוכם שומן רווי (גרם)0.63 0.11
נתרן (מ"ג)1,352237.17
סיבים תזונתיים (גרם)5.66 0.99
מים (גרם)459.4180.57
ויטמין A (מק"ג)41.137.21
ויטמין B (מ"ג)1.860.33
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.770.14
ויטמין B5 (מ"ג)0.430.08
ויטמין B6 (מ"ג)0.310.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)72.4312.7
ויטמין C (מ"ג)93.816.45
ויטמין E (מ"ג)0.690.12
ויטמין K (מק"ג)258.845.39
סידן (מ"ג)12421.75
ברזל (מ"ג)0.930.16
מגנזיום (מ"ג)56.599.92
זרחן (מ"ג)102.8618.04
אבץ (מ"ג)0.550.1
אשלגן (מ"ג)493.3186.52
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.150.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.110.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.060.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.3% 17.7% 35.9% 36.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.29 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.