דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מרק עגבניות טבעוני עם עדשים כתומות
מרק עגבניות טבעוני עם עדשים כתומות
מרק שיעשה אתכם שמחים יותר

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 169 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (סיר של 3 ליטר))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מרתיחים את כל המרכיבים בסיר גדול עם מכסה (למעט התבלינים).
  • 2 לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה עם מכסה סגור.
  • 3 מוסיפים את התבלינים, מבשלים עוד 10 דקות ומוודאים שהעדשים הכתומות רכות ומוכנות.
  • 4 מוציאים מהסיר את ענפי הפטרוזיליה והסלרי.
  • 5 מגישים בכלי הגשה נאה ואוכלים חם.
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)10663
חלבונים (גרם)5.94 3.52
פחמימות (גרם)2012
מתוכן סוכרים (גרם)1.17 0.69
שומנים (גרם)0.28 0.17
מתוכם שומן רווי (גרם)0.04 0.02
נתרן (מ"ג)378.96224.68
סיבים תזונתיים (גרם)6.16 3.65
מים (גרם)33.7219.99
ליקופן (מ"ג)0.780.46
ויטמין A (מק"ג)21.8612.96
ויטמין B (מ"ג)1.610.95
ויטמין B1 (מ"ג)0.180.11
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.690.41
ויטמין B5 (מ"ג)0.460.27
ויטמין B6 (מ"ג)0.130.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)99.9859.28
ויטמין C (מ"ג)20.3112.04
ויטמין E (מ"ג)0.280.17
ויטמין K (מק"ג)58.434.62
סידן (מ"ג)20.5712.2
ברזל (מ"ג)1.861.1
מגנזיום (מ"ג)27.8316.5
זרחן (מ"ג)95.7256.75
אבץ (מ"ג)0.980.58
אשלגן (מ"ג)270.17160.18
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.120.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.050.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.050.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
18.9% 0.9% 18.2% 62%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?