דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 212 גרם למנה\יחידה (2 מלאווחים גדולים שחולקים אותם)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 שמים את כל כל חומרי הבצק בקערת המקסר עם וו לישה (את המרגרינה לקיפולים שומרים לאחר כך).
  • 2 מוסיפים 80% מהמים לקערה ומתחילים ללוש.
  • 3 מערבלים עד לקבלת בצק אחיד ובודקים את מצב הוספת הנוזלים.
  • 4 נותנים לבצק מנוחה כ- 20 דקות.
  • 5 מחלקים את הבצק ל- 2 ומעצבים את שניהם לכדורים.
  • 6 מרדדים כל כדור לעלה גדול בעובי של 1/2 ס"מ, לוקחים 200 גרם מרגרינה ומתחילים למרוח על כל העלה.
  • 7 מפזרים מעל המרגרינה את הגבינה הבולגרית המפוררת.
  • 8 מחממים תנור ל- 190 מעלות.
  • 9 מגלגלים את העלה לצורה של רולדה, את הרולדה שנוצרה לכם מגלגלים שוב ויוצרים צורה של שבלול.
  • 10 מרדדים את ה"שבלול" לעובי של כ- 2-3 ס"מ, מברישים בביצה, מפזרים שומשום וקצח ואופים כ- 25 דקות או עד להזהבה.
  • 11 בהצלחה ובתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של עמליה פפו

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)701331
חלבונים (גרם)13.81 6.52
פחמימות (גרם)6531
מתוכן סוכרים (גרם)0.13 0.06
שומנים (גרם)43.2 20.4
מתוכם שומן רווי (גרם)13.64 6.44
כולסטרול (מ"ג)73.16 34.55
נתרן (מ"ג)742.12350.47
סיבים תזונתיים (גרם)0.83 0.39
מים (גרם)59.4528.08
ויטמין A (מק"ג)23.811.24
ויטמין B (מ"ג)0.380.18
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.240.12
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.993.77
ויטמין B12 (מק"ג)0.220.1
ויטמין D (מק"ג)0.150.07
ויטמין E (מ"ג)0.160.08
ויטמין K (מק"ג)0.050.02
סידן (מ"ג)148.9370.34
ברזל (מ"ג)0.320.15
מגנזיום (מ"ג)2.521.19
זרחן (מ"ג)32.4715.33
אבץ (מ"ג)0.190.09
אשלגן (מ"ג)81.2338.36
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.230.11
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.20.09
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.650.31
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.590.28

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 35.1% 11.2% 53%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.55 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.