דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
נשנוש טבעוני מטופו

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב בקערה את כל התבלינים עם רוטב הסויה.
  • 2 להוסיף את אצבעות הטופו ולערבב בעדינות שכל הטופו ייספג ברוטב.
  • 3 להניח במקרר לפחות כשעה לספיגת טעמים.
  • 4 לחמם את השמן במחבת, לטגן את הטופו מכל הצדדים ולהניח על נייר סופג.
  • 5 להגיש עם רוטב צ`ילי מתוק ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף לכל סלט. מומלץ להגיש עם רוטב צ`ילי מתוק.

זמן ההכנה כולל את זמן השריית הטופו.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)210253
חלבונים (גרם)8.89 10.74
פחמימות (גרם)1113
מתוכן סוכרים (גרם)6.05 7.3
שומנים (גרם)14.99 18.09
מתוכם שומן רווי (גרם)1.56 1.88
נתרן (מ"ג)266.44321.66
סיבים תזונתיים (גרם)0.48 0.58
מים (גרם)1.972.38
ויטמין A (מק"ג)0.020.03
ויטמין B (מק"ג)72.6287.67
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.310.38
ויטמין C (מ"ג)0.420.51
ויטמין E (מ"ג)0.060.07
ויטמין K (מק"ג)0.020.03
סידן (מ"ג)198.36239.47
ברזל (מ"ג)0.090.11
מגנזיום (מ"ג)1.051.27
זרחן (מ"ג)2.573.1
אבץ (מ"ג)0.040.05
אשלגן (מ"ג)40.9749.46
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 43% 25.5% 30.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.77 (0.79 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.