דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגה טבעונית מושלמת לשבת

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 48 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (כ- 10 מנות מכל עוגה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 2 משמנים 2 תבניות אינגליש קייק במעט שמן.
  • 3 מערבבים את מצרכי קערת הרטובים ואת מצרכי קערת היבשים בנפרד.
  • 3 מאחדים את שתי הקערות ומערבבים עד לאיחוד.
  • 4 מוסיפים לתערובת כפית סודה לשתיה ומערבבים קצרות להטמעה.
  • 5 יוצקים את התערובת אל התבניות ואופים בתנור למשך כ- 40 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי ממרכז העוגה.
  • 6 מוציאים מהתנור, מחכים להתקררות מלאה ואז משתדלים שלא לסיים תבנית שלמה בבת אחת.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)131270
חלבונים (גרם)2.64 5.47
פחמימות (גרם)1838
מתוכן סוכרים (גרם)4.45 9.21
שומנים (גרם)4.39 9.08
מתוכם שומן רווי (גרם)0.62 1.29
נתרן (מ"ג)78.33162
סיבים תזונתיים (גרם)2.03 4.2
מים (גרם)11.3523.47
ויטמין A (מק"ג)3.637.51
ויטמין B (מ"ג)0.951.96
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.11
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.761.56
ויטמין B5 (מ"ג)0.050.1
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.036.27
ויטמין C (מ"ג)1.322.73
ויטמין E (מ"ג)0.020.03
ויטמין K (מק"ג)0.080.16
סידן (מ"ג)1.863.85
ברזל (מ"ג)0.691.42
מגנזיום (מ"ג)4.098.46
זרחן (מ"ג)3.336.89
אבץ (מ"ג)0.020.05
אשלגן (מ"ג)54.25112.19
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.080.16
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.06
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.4% 16% 9.6% 67%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.23 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.