דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות תמרים נפלאות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לשים את כל החומרים יחד, מניחים בקערה מכוסה בניילון ומקררים במקרר כחצי שעה (בנוגע לאבקת הסוכר - להשתמש ב- 2/3 כוס).
  • 2 מוציאים מהמקרר, מחלקים ל- 4 חלקים ומרדדים את הבצק (כך שניתן יהיה לגלגל אותו למצב של רולדה בעזרת פאלטה - סכין מריחה של קונדיטורים - או סכין מריחה רגילה).
  • 3 מורחים את הבצק בממרח התמרים בשכבה שתכסה את כל הבצק.
  • 4 מגלגלים את הבצק המרוח לגליל ומניחים על תבנית מצופה בנייר פרגמנט משומן היטב. כך עושים עם שאר חלקי הבצק.
  • 5 מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים בין 30-40 דקות.
  • 6 מקררים היטב וחותכים בעזרת סכין חדה לחתיכות של 2 ס"מ בערך.
  • 7 לקישוט בוזקים את אבקת הסוכר שנותרה (שליש כוס).
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
עוגיות מעולות ביחד עם כוס קפה של בוקר.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של Rebeka Ben Haim

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)164368
חלבונים (גרם)1.89 4.23
פחמימות (גרם)2454
מתוכן סוכרים (גרם)3.79 8.5
שומנים (גרם)6.7 15.02
מתוכם שומן רווי (גרם)2.45 5.49
כולסטרול (מ"ג)20.61 46.19
נתרן (מ"ג)57.65129.19
סיבים תזונתיים (גרם)0.98 2.19
מים (גרם)0.010.03
ויטמין B (מק"ג)0.741.65
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)4.19.19
ברזל (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.080.17
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 19.9% 5.6% 71.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.27 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.