1 מנפים אל קערת המיקסר את הקמח, מוסיפים את השמרים, מערבלים מעט, לאט לאט מוסיפים את המים ולשים במשך כ- 5 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד כ- 5 דקות עד לקבלת בצק, מכסים ומתפיחים כשעה.
2 מחלקים את הבצק ל- 6 חלקים שווים ושקולים, מכדררים לכדורים, מתפיחים לכ- 30 דקות ובינתיים מחממים את התנור לחום של 190 מעלות.
3 משמנים את הידיים ומשטחים כל כדור לקוטר של 15 ס"מ, מורחים על פני כל עיגול מציפוי הזעתר (מערבבים את מצרכי הציפוי היטב) ומשאירים שוליים. אופים את הפיתות כ- 15 דקות בתנור שחומם מראש עד להזהבה קלה. מתקבלות פיתות עם זעתר פשוט טעימות!
4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ לאפות על אבן שמוט המעניק אפקט משמעותי יותר באפייה המתקרב לשימוש בטאבון