דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קינוח קרם גבינה בכוסות
קינוח קרם גבינה בכוסות
קינוח קרם גבינה בכוסות
קינוח קל וטעים

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 130 גרם למנה\יחידה (ל- 10 כוסות הגשה גדולות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לשבור את הפתיבר/העוגיות לפירורים דקים, ולערבב עם החלב והחמאה המומסת. לסדר באופן שווה בין כוסות הגשה (ככף-כף וחצי לכל כוס) ולשטח בתחתית הכוס.
  • 2 להקציף את השמנת המתוקה לקצפת רכה. להוסיף את הסוכר, החלב ואינסטנט הפודינג, ולהמשיך להקציף לקבלת קצפת יציבה. להוסיף את הגבינה ולקפל בעדינות לקבלת קרם אחיד.
  • 3 להעביר כמחצית מהקרם לשקית זילוף (אין צורך בצנתר, רק לגזור את קצה השקית) ולזלף לתוך כוסות ההגשה.
  • 4 להמיס את השוקולד במיקרוגל. להוסיף לתוך קרם גבינה שנותר - ככף מהשוקולד כל פעם ולקפל בעדינות לערבוב מלא של השוקולד בתערובת. להעביר את קרם השוקולד לשקית זילוף ולזלף שכבה נוספת של הקרם מעל הקרם הלבן.
  • 5 לשמור במקרר עד להתייצבות למשך כשעתיים לפחות. לפני ההגשה אפשר לקשט עם עוגיות או פירות.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את אינסטנט הפודינג עם פצפוצי השוקולד.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אירנה בן שוע

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)327253
חלבונים (גרם)7.25 5.6
פחמימות (גרם)2822
מתוכן סוכרים (גרם)4.47 3.45
שומנים (גרם)20.81 16.07
מתוכם שומן רווי (גרם)12.04 9.3
כולסטרול (מ"ג)53.78 41.53
נתרן (מ"ג)207.72160.4
סיבים תזונתיים (גרם)1.75 1.35
מים (גרם)00
ויטמין B (מק"ג)0.850.66
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין D (מק"ג)0.250.19
סידן (מ"ג)86.0466.44
ברזל (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.090.07

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 35.9% 12.5% 48.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.62 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.