דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לאפות פסים
לאפות פסים
לאפות פסים
לאפות על מחבת פסים

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלאפות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 ללוש את כל המצרכים במיקסר עד לקבלת בצק חלק, נעים ולא דביק (להוסיף את המים לאט לאט ולפי הצורך - ייתכן שיהיה צריך להשתמש ביותר מ- 2 כוסות).
  • 2 להתפיח את הבצק היטב למשך כשעה מכוסה בקערה ששומנה מעט.
  • 3 על משטח מקומח לחלק את הבצק לכ- 15 כדורים. לכסות את הכדורים ולהתפיח שוב למשך כ- 10 דקות. לרדד כל כדור לעלה דק ולמתוח עם הידיים עד ליצירת עלה דק וגדול יותר.
  • 4 לחמם היטב מחבת פסים ולקלות את הלאפות משני הצדדים עד להזהבה.
  • 5 לכסות במגבת (כדי שלא תתייבשנה) ולהתענג על לאפה חמה.
  • 6 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן התפחת הבצק.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ליאת קאדר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)240229
חלבונים (גרם)7.68 7.31
פחמימות (גרם)4947
מתוכן סוכרים (גרם)1 0.95
שומנים (גרם)2.8 2.67
מתוכם שומן רווי (גרם)0.16 0.15
נתרן (מ"ג)449.35427.95
סיבים תזונתיים (גרם)2.74 2.61
מים (גרם)31.9730.45
ויטמין B (מק"ג)0.190.18
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)24.4123.25
ברזל (מ"ג)00
מגנזיום (מ"ג)0.330.32
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.110.11

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 4.5% 12.3% 78.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.05 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.