גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | לחמים | » | לאפות פסים |
15 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלאפות)
זמן ההכנה כולל את זמן התפחת הבצק.
המתכון באדיבות ליאת קאדר
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 240 | 229 |
חלבונים (גרם) | 7.68 | 7.31 |
פחמימות (גרם) | 49 | 47 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 1 | 0.95 |
שומנים (גרם) | 2.8 | 2.67 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.16 | 0.15 |
נתרן (מ"ג) | 449.35 | 427.95 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.74 | 2.61 |
מים (גרם) | 31.97 | 30.45 |
ויטמין B (מק"ג) | 0.19 | 0.18 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0 | 0 |
סידן (מ"ג) | 24.41 | 23.25 |
ברזל (מ"ג) | 0 | 0 |
מגנזיום (מ"ג) | 0.33 | 0.32 |
אבץ (מ"ג) | 0 | 0 |
אשלגן (מ"ג) | 0.11 | 0.11 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם