דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פרוסות דלורית בתנור
פרוסות דלורית בתנור
פרוסות דלורית בתנור
תוספת טעימה במיוחד

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 280 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור ל- 200 מעלות טורבו ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • 2 פורסים את הדלורית לפרוסות ומסדרים על התבנית המרופדת.
  • 3 מושחים את הפרוסות בשמן זית ומפזרים מעל את המלח והתימין המיובש.
  • 4 אופים בתנור כשעה עד להשחמה, דוקרים את הדלורית עם מזלג כדי לוודא שהיא רכה. אם היא עדיין קשה מעט - כדאי לאפות עוד כמה דקות.
  • 5 מוציאים את התבנית מהתנור להתקררות קלה ומגישים.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)19369
חלבונים (גרם)2.52 0.9
פחמימות (גרם)2910
מתוכן סוכרים (גרם)5.28 1.89
שומנים (גרם)9.54 3.41
מתוכם שומן רווי (גרם)1.49 0.53
נתרן (מ"ג)592.77211.96
סיבים תזונתיים (גרם)0.49 0.18
מים (גרם)234.2483.76
ויטמין A (מק"ג)1,491532.97
ויטמין B (מ"ג)4.251.52
ויטמין B1 (מ"ג)0.20.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.02
ויטמין B3 (מ"ג)2.650.95
ויטמין B5 (מ"ג)0.960.34
ויטמין B6 (מ"ג)0.340.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)54.3219.42
ויטמין C (מ"ג)40.9314.64
ויטמין E (מ"ג)3.541.27
ויטמין K (מק"ג)25.539.13
סידן (מ"ג)134.8948.23
ברזל (מ"ג)3.251.16
מגנזיום (מ"ג)80.2828.71
זרחן (מ"ג)74.6826.7
אבץ (מ"ג)0.430.15
אשלגן (מ"ג)768.31274.72
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.120.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.070.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 23.1% 6.1% 69.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.31 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.