דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 101 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מסדרים בתבנית פרוסות של בטטות.
  • 2 מפזרים מעל את עלי הרוזמרין.
  • 3 חותכים את גליל גבינת העזים לפרוסות ושמים בין הפרוסות.
  • 4 מפזרים שמן זית משובח ומלח גס!
  • 5 אופים בתנור כשעה ב- 200 מעלות.
  • 6 בתיאבון!
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להמיר את הגבינה בגבינה קשה אחרת עם פחות אחוזי שומן - בולגרית 5% למשל. כמו כן, ניתן להוריד את כמות השמן לשלוש כפות ולהוסיף שתי כפות מים.
עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)140139
חלבונים (גרם)2.87 2.85
פחמימות (גרם)1717
מתוכן סוכרים (גרם)3.49 3.46
שומנים (גרם)6.85 6.8
מתוכם שומן רווי (גרם)2.65 2.63
כולסטרול (מ"ג)9.36 9.29
נתרן (מ"ג)555.94551.53
סיבים תזונתיים (גרם)2.52 2.5
מים (גרם)64.6164.1
ויטמין A (מק"ג)591.97587.28
ויטמין B (מ"ג)1.441.42
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.470.46
ויטמין B5 (מ"ג)0.670.66
ויטמין B6 (מ"ג)0.170.17
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.339.25
ויטמין C (מ"ג)2.032.02
ויטמין E (מ"ג)0.220.22
ויטמין K (מק"ג)1.51.49
סידן (מ"ג)31.4631.21
ברזל (מ"ג)0.520.51
מגנזיום (מ"ג)20.9920.82
זרחן (מ"ג)39.3239.01
אבץ (מ"ג)0.250.25
אשלגן (מ"ג)282.17279.93
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.6% 23.5% 9.8% 58.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.4 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.