דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לחמניות גבינה
לחמניות גבינה
לחמניות גבינה עם גרעיני חמנייה

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 104 גרם למנה\יחידה (כ- 14 לחמניות גבינה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הבצק:
  • 1 לערבב חומרים יבשים (קמח, שמרים, סוכר ומלח), להוסיף 3 כפות שמן זית ומים (את המים להוסיף בהדרגה). לערבב ולהתפיח לשעה.
  • 2 לאחר שעה להוסיף את 3 כפות שמן הזית הנותרות ולערבב קלות. להתפיח שוב 20 דקות.
  • הכנת המילוי:
  • 1 לערבב את כל מצרכי המילוי.
  • 2 לחלק את הבצק ל- 14 כדורים, לפתוח בעזרת מערוך ולהניח באמצע כפית גדושה של מילוי.
  • 3 לסגור לכדור ולהניח על תבנית אפייה מרופדת (יש להשאיר מרווחים גדולים בין הלחמניות).
  • 4 לכסות את התבנית במגבת ולהתפיח כחצי שעה.
  • 5 למרוח כל לחמנייה בביצה טרופה ולפזר מעל גרעיני חמנייה.
  • 6 לחמם תנור ל- 200 מעלות ולאפות עד להזהבה במשך 20 דקות.
  • 7 יוצאות לחמניות גבינה נהדרות שכיף לאכול חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של מזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)246235
חלבונים (גרם)7.88 7.55
פחמימות (גרם)3635
מתוכן סוכרים (גרם)1.09 1.04
שומנים (גרם)7.79 7.46
מתוכם שומן רווי (גרם)1.82 1.74
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)23.14 22.16
נתרן (מ"ג)314.93301.57
סיבים תזונתיים (גרם)0.25 0.24
מים (גרם)33.6832.25
ויטמין A (מק"ג)7.777.44
ויטמין B (מ"ג)0.110.11
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)0.070.07
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.292.19
ויטמין B12 (מק"ג)0.040.04
ויטמין C (מ"ג)0.010.01
ויטמין D (מק"ג)0.10.1
ויטמין E (מ"ג)0.050.05
ויטמין K (מק"ג)0.010.01
סידן (מ"ג)40.9739.23
ברזל (מ"ג)0.10.09
מגנזיום (מ"ג)2.312.21
זרחן (מ"ג)9.719.3
אבץ (מ"ג)0.070.06
אשלגן (מ"ג)6.816.53
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.090.09
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.080.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.180.17
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.170.16

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 14.9% 15.1% 69.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.18 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.