דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כרוכיות פרג
כרוכיות פרג
אפשר גם למלא בריבת חלב ושוקולד

מצרכים למתכון

48 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה (כ- 48 מנות מ- 4 כרוכיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הבצק:
  • 1 להמיס את השמרים במים יחד עם הסוכר, ולהניח בצד לכמה דקות.
  • 2 בקערה לשים את הקמח והסוכר, להוסיף את שאר מצרכי הבצק (כולל תערובת השמרים), לערבב עד לקבלת בצק אחיד, לכסות ולהכניס למקרר לשעתיים.
  • הכנת המילוי:
  • 1 לבשל את הפרג עם החלב, הסוכר והקורנפלור עד להסמכה כ- 5 דקות.
  • 2 להוריד מהאש, להוסיף את גרידת הלימון והאגוזים, ולקרר. אני מילאתי גם בריבת חלב ואגוזים, וממרח שוקולד ואגוזים. אפשר גם מילוי של גבינה.
  • הרכבת הכרוכיות:
  • 1 לחלק את הבצק ל- 4 חלקים. לשטח כל חלק למלבן בערך 40X20 ולמרוח את המילוי. לגלגל לכרוכית ולהניח בתבנית חד פעמית מלבנית.
  • 2 להתפיח את הכרוכיות המוכנות עם המילוי למשך כחצי שעה.
  • 3 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 30-40 דקות, או עד שהעוגות מקבלות גוון חום.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 4 תבניות חד פעמי מאורכות.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)182312
חלבונים (גרם)3.97 6.79
פחמימות (גרם)2035
מתוכן סוכרים (גרם)1.89 3.23
שומנים (גרם)9.7 16.6
מתוכם שומן רווי (גרם)2.81 4.82
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)22.48 38.48
נתרן (מ"ג)30.9853.03
סיבים תזונתיים (גרם)0.76 1.31
מים (גרם)3.646.23
ויטמין A (מק"ג)4.547.77
ויטמין B (מ"ג)69.110.12
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B3 (מ"ג)00.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.040.08
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.372.34
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.04
ויטמין C (מ"ג)0.360.62
ויטמין D (מק"ג)0.060.1
ויטמין E (מ"ג)0.030.05
ויטמין K (מק"ג)0.010.01
סידן (מ"ג)85.78146.84
ברזל (מ"ג)0.050.09
מגנזיום (מ"ג)0.40.68
זרחן (מ"ג)5.649.66
אבץ (מ"ג)0.040.06
אשלגן (מ"ג)4.47.53
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.050.09
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.10.18
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.10.17

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 27.9% 11.4% 58.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.41 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.