דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת בננות בחושה
עוגת בננות בחושה
עוגת בננות בחושה
עוגת בננות בחושה קלה להכנה

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 79 גרם למנה\יחידה (מספר מנות מוערך (10 פרוסות לכל עוגה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור לחום של 170 מעלות ולשמן 2 תבניות אינגליש קייק.
  • 2 בקערה גדולה לערבב בעזרת מטרפה את הביצים, הסוכר, קרם הקוקוס, השמן, הבננות, המלח, תמצית הוניל והקינמון.
  • 3 לנפות פנימה את הקמח יחד עם אבקת האפייה, ולהוסיף את הקוקוס הטחון. לערבב רק עד המתקבלת תערובת אחידה.
  • 4 לחלק את התערובת בין שתי התבניות באופן שווה.
  • 5 לפזר מעל את אגוזי הפקאן הקצוצים ושוקולד הצ`יפס המריר, ולהטביע אותם מעט בעזרת מזלג או כף.
  • 6 לאפות בתנור במשך 35-45 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגות יוצא יבש.
  • 7 יוצאת עוגת בננות בחושה עשירה וטעימה - תיהנו חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אירנה משעל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)258325
חלבונים (גרם)3.69 4.65
פחמימות (גרם)2430
מתוכן סוכרים (גרם)11.89 15.01
שומנים (גרם)17 21.46
מתוכם שומן רווי (גרם)5.96 7.52
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)37.94 47.88
נתרן (מ"ג)192.81243.3
סיבים תזונתיים (גרם)1.04 1.31
מים (גרם)15.6219.72
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)16.7721.16
ויטמין B (מ"ג)0.520.65
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.08
ויטמין B3 (מ"ג)0.130.16
ויטמין B5 (מ"ג)0.230.28
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.719.73
ויטמין B12 (מק"ג)0.090.11
ויטמין C (מ"ג)0.931.17
ויטמין D (מק"ג)0.210.26
ויטמין E (מ"ג)0.180.22
ויטמין K (מק"ג)0.270.34
סידן (מ"ג)10.7413.55
ברזל (מ"ג)0.320.41
מגנזיום (מ"ג)8.9711.32
זרחן (מ"ג)33.7542.58
אבץ (מ"ג)0.330.42
אשלגן (מ"ג)68.0785.9
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.081.36
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)11.26
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.032.56
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.992.52

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 37.5% 8.1% 52.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.65 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.