דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תפוחי אדמה בתנור שכיף לאכול

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 258 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מכינים תבנית עם נייר אפייה ומחממים את התנור ל- 200 מעלות טורבו.
  • 2 מניחים את תפוחי האדמה אחרי הקילוף בקערה גדולה, ממלאים במים, משרים לשעה ומסננים.
  • 3 חותכים את תפוחי האדמה לקוביות.
  • 4 מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד שכל תפוחי האדמה מצופים בכל התבלינים.
  • 5 מפזרים את קוביות תפוחי האדמה בתבנית בשכבה אחת, ואופים בתנור בחום של 200 מעלות טורבו למשך כשעה, עד שתפוחי האדמה משחימים ורכים.
  • 6 אוכלים חם.
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)278108
חלבונים (גרם)5.06 1.96
פחמימות (גרם)5521
מתוכן סוכרים (גרם)4.32 1.67
שומנים (גרם)4.97 1.93
מתוכם שומן רווי (גרם)0.79 0.31
נתרן (מ"ג)594.4230.53
סיבים תזונתיים (גרם)4.22 1.64
מים (גרם)188.6273.16
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)14.445.6
ויטמין B (מ"ג)6.132.38
ויטמין B1 (מ"ג)0.270.1
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.02
ויטמין B3 (מ"ג)3.591.39
ויטמין B5 (מ"ג)1.40.54
ויטמין B6 (מ"ג)0.780.3
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)24.439.48
ויטמין C (מ"ג)32.6812.67
ויטמין E (מ"ג)0.310.12
ויטמין K (מק"ג)8.453.28
סידן (מ"ג)24.139.36
ברזל (מ"ג)1.580.61
מגנזיום (מ"ג)65.2725.31
זרחן (מ"ג)128.3149.76
אבץ (מ"ג)0.780.3
אשלגן (מ"ג)999.03387.47
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.170.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.120.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 7.2% 7.3% 79.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.09 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.