דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בראוניז דאבל שוקולד פקאן
בראוניז דאבל שוקולד פקאן
בראוניז דאבל שוקולד פקאן
בראוניז שוקולד ופקאן מושלם

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 126 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקוביות שפורסים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להמיס את השוקולד המריר והחמאה מעל בן מארי.
  • 2 בקערה גדולה להקציף את הביצים עם הסוכר, תמצית הוניל ונס הקפה לקצף תפוח מאוד ובהיר. לקפל פנימה את השוקולד המומס. לנפות פנימה את הקמח יחד עם המלח, ולערבב רק עד שמקבלים תערובת אחידה. מוסיפים מחצית מהשוקולד צ`יפס והפקאנים ומערבבים.
  • 3 יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת קלות. מפזרים מעל את יתרת השוקולד צ`יפס והפקאנים הקצוצים.
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 20-25 דקות, עד שהבראוניז יציב למגע. מצננים ומעבירים למקרר לשעתיים. מוציאים מהתבנית ופורסים לקוביות.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית 27X20.

זמן ההכנה כולל את זמן קירור הבראוניז.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אירנה משעל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)555440
חלבונים (גרם)8.49 6.73
פחמימות (גרם)5342
מתוכן סוכרים (גרם)17.12 13.56
שומנים (גרם)34.12 27.02
מתוכם שומן רווי (גרם)16.72 13.25
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)134.22 106.31
נתרן (מ"ג)191.77151.89
סיבים תזונתיים (גרם)0.8 0.63
מים (גרם)17.7814.08
ויטמין A (מק"ג)36.5228.92
ויטמין B (מ"ג)0.790.62
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.120.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.120.09
ויטמין B5 (מ"ג)0.420.33
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)12.499.89
ויטמין B12 (מק"ג)0.20.16
ויטמין C (מ"ג)0.090.07
ויטמין D (מק"ג)0.460.37
ויטמין E (מ"ג)0.350.28
ויטמין K (מק"ג)0.360.28
סידן (מ"ג)18.8314.91
ברזל (מ"ג)0.610.49
מגנזיום (מ"ג)12.8610.18
זרחן (מ"ג)67.9953.85
אבץ (מ"ג)0.670.53
אשלגן (מ"ג)66.4352.62
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.231.77
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.090.07
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.071.64
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)4.233.35
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.163.29

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 35.3% 8.8% 55.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.56 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.