דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחת ערב של ירקות בתנור

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 208 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בתבנית תנור גדולה מניחים נייר אפייה ומעליו את קוביות תפוחי האדמה, הבטטות והדלעת.
  • 2 יוצקים אליהם את שמן הזית והתבלינים, מערבבים אותם עם כף גדולה עד שכל הקוביות מצופות בתיבול ומשטחים שוב לשכבה אחת.
  • 3 מכסים את התבנית ואופים בבחום של 200 מעלות למשך כ- 45 דקות.
  • 4 מסירים את המכסה וממשיכים לאפות כ- 20 דקות עד שכל הירקות משחימים קלות.
  • 5 אוכלים חם ובתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)20799
חלבונים (גרם)3.68 1.77
פחמימות (גרם)3517
מתוכן סוכרים (גרם)5.49 2.63
שומנים (גרם)6.42 3.08
מתוכם שומן רווי (גרם)1.01 0.49
נתרן (מ"ג)416.65199.99
סיבים תזונתיים (גרם)4.43 2.13
מים (גרם)159.8476.72
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)632.55303.62
ויטמין B (מ"ג)3.431.65
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.05
ויטמין B3 (מ"ג)1.90.91
ויטמין B5 (מ"ג)0.840.4
ויטמין B6 (מ"ג)0.440.21
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)35.3316.96
ויטמין C (מ"ג)20.029.61
ויטמין E (מ"ג)10.48
ויטמין K (מק"ג)8.544.1
סידן (מ"ג)45.5321.85
ברזל (מ"ג)2.131.02
מגנזיום (מ"ג)43.9721.11
זרחן (מ"ג)101.3748.66
אבץ (מ"ג)0.590.28
אשלגן (מ"ג)763.32366.4
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.110.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9% 13% 7.4% 70.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.19 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.