דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 237 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 להפשיר את בצק הפילו, לשמן 6 עלים עם שמן הזית ולהניח בצד.
  • 2 לקצוץ את שני הבצלים ולהזהיב בשתי כפות שמן.
  • 3 לבשל את תפוחי האדמה עד שיתרככו.
  • 4 לקלוף את תפוחי האדמה ולמעוך לפירה, להוסיף לתערובת הפירה מחצית מהבצל המטוגן, חצי כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור.
  • 5 למחצית השנייה של הבצל המטוגן להוסיף את הבשר, חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, רוטב צ`ילי, שום כתוש ולטגן עד שהבשר משנה צבעו, לקראת הסוף להוסיף את רסק העגבניות מעורבב עם 5 כפות מים.
  • 6 להכנת הפשטידה:
  • א. להניח על תבנית אפיה 3 עלי פילו מקופלים לשניים.
  • ב. למרוח מחצית מהפירה מעל עלי הפילו.
  • ג. על הפירה לשים בשכבה אחידה את הבשר.
  • ד. מעל למרוח את מחצית הנותרת של הפירה.
  • ה. מעל הכל להניח את 3 עלי הפילו הנותרים מקופלים לשניים.
  • 7 לחמם תנור אפיה לחום בינוני ולאפות כשעה.
עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)279118
חלבונים (גרם)11.75 4.96
פחמימות (גרם)3314
מתוכן סוכרים (גרם)2.37 1
שומנים (גרם)11.1 4.69
מתוכם שומן רווי (גרם)3.1 1.31
כולסטרול (מ"ג)28.33 11.95
נתרן (מ"ג)397.09167.55
סיבים תזונתיים (גרם)2.95 1.25
מים (גרם)170.3971.9
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.450.19
ויטמין B (מ"ג)5.092.15
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.120.05
ויטמין B3 (מ"ג)3.661.55
ויטמין B5 (מ"ג)0.680.29
ויטמין B6 (מ"ג)0.450.19
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)32.9513.9
ויטמין B12 (מק"ג)0.90.38
ויטמין C (מ"ג)14.956.31
ויטמין E (מ"ג)0.180.08
ויטמין K (מק"ג)6.172.61
סידן (מ"ג)31.9513.48
ברזל (מ"ג)2.150.91
מגנזיום (מ"ג)42.8318.07
זרחן (מ"ג)170.471.9
אבץ (מ"ג)2.431.02
אשלגן (מ"ג)831.5350.84
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.10.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 18.7% 19.8% 56.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.