דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מוקפץ צמחוני חריף ומיוחד

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 162 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להשרות את הנודלס בטעם תרד במים למשך כחצי שעה לפחות ולסנן (אין צורך לבשל).
  • 2 לחתוך את כל הירקות למקלות ולהקפיץ בשמן (כל ירק להקפיץ לחוד).
  • 3 לאחר הקפצת הירקות להוסיף לשמן החם את כל מצרכי הרוטב ולהקפיץ תוך כדי בחישה במשך כ- 2 דקות.
  • 4 בקערת הגשה להניח את הנודלס המסונן, מעליו לפזר את הירקות, המנגו והאננס, ומעל למזוג את הרוטב.
  • 5 לערבב בעדינות, להניח בצד כ- 20 דקות לספיגת הטעמים, לערבב שוב ולהגיש.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש מעל עם פטרוזיליה.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)223138
חלבונים (גרם)4.72 2.92
פחמימות (גרם)3824
מתוכן סוכרים (גרם)6.64 4.11
שומנים (גרם)6.45 3.99
מתוכם שומן רווי (גרם)0.45 0.28
נתרן (מ"ג)234.86145.27
סיבים תזונתיים (גרם)1.94 1.2
מים (גרם)99.2661.4
ויטמין A (מק"ג)262.64162.46
ויטמין B (מ"ג)1.110.68
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.610.38
ויטמין B5 (מ"ג)0.160.1
ויטמין B6 (מ"ג)0.210.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)20.8112.87
ויטמין C (מ"ג)83.2251.48
ויטמין E (מ"ג)0.850.53
ויטמין K (מק"ג)18.6711.55
סידן (מ"ג)23.6414.62
ברזל (מ"ג)0.510.32
מגנזיום (מ"ג)12.587.78
זרחן (מ"ג)28.9817.93
אבץ (מ"ג)0.20.13
אשלגן (מ"ג)221.04136.73
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.320.2
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.310.19
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.240.15
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.240.15

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 12.6% 9.2% 74.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.16 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.