דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מוקפץ נודלס מיוחד

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 136 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הנודלס כ- 5 דקות עד ריכוך לפי הוראות ההכנה.
  • 2 לחתוך את הפטרייה למקלות (לנקות היטב לפני ולקלף את השכבה החיצונית) ואת הבטטה, הפלפל האדום החריף, השום והג`ינג`ר לפרוסות קטנות מאוד ככל שניתן ברמת גילוף (עובי של נייר, ניתן לעשות זאת עם קולפן) ולאחר מכן לחתוך לקוביות. לקצוץ את האנשובי ולשבור ביד את האצות.
  • 3 מחממים את החמאה במחבת טפלון שטוחה (או בווק), מוסיפים את האצות והאנשובי ונותנים לטעמם להיפתח. מוסיפים את פטריית כמהין והבטטה, זמן קצר לאחר מכן מוסיפים את הפלפל האדום החריף, השום והג`ינג`ר (הכל בהקפצה תמידית).
  • 4 כשהכל מתרכך מוסיפים את רוטב ההוי סטיר ומיץ מעגבניה אחת. את כל הרוטב שופכים על הנודלס המוכן, ומקשטים בגרידת לימון שמוסיפה המון וכוסברה קצוצה.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את פטריית הכמהין, אצות ההיזיקי, דגי האנשובי, רוטב ההוי סטיר ומיץ העגבניה. שיטת ההכנה כוללת גם את בישול הנודלס.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)374276
חלבונים (גרם)4.47 3.3
פחמימות (גרם)2417
מתוכן סוכרים (גרם)1.88 1.39
שומנים (גרם)29.14 21.51
מתוכם שומן רווי (גרם)17.16 12.66
כולסטרול (מ"ג)86.1 63.54
נתרן (מ"ג)31.923.54
סיבים תזונתיים (גרם)0.68 0.5
מים (גרם)19.9514.72
ויטמין A (מק"ג)144.57106.69
ויטמין B (מ"ג)0.420.31
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.160.12
ויטמין B5 (מ"ג)0.140.1
ויטמין B6 (מ"ג)0.080.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.032.24
ויטמין C (מ"ג)6.054.47
ויטמין E (מ"ג)0.240.17
ויטמין K (מק"ג)8.286.11
סידן (מ"ג)13.8810.24
ברזל (מ"ג)0.250.18
מגנזיום (מ"ג)5.183.83
זרחן (מ"ג)12.79.37
אבץ (מ"ג)0.090.07
אשלגן (מ"ג)72.9453.83
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 50.4% 7.7% 40.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.04 (1.07 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.