דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת מייפל עם אגוזים
עוגת מייפל עם אגוזים
אחת העוגות הכי טעימות לסופ"ש

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 מקציפים במיקסר עם וו גיטרה את הביצים, הסוכר וסוכר הוניל עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
  • 3 מוסיפים את השמן בזרם דק תוך כדי ערבוב איטי, מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים.
  • 4 מוסיפים את הקמח המנופה וממשיכים לערבב מעט עד שכל המצרכים מתאחדים.
  • 5 יוצקים חצי מכמות הבלילה לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ. בשלב זה מפזרים על כל שטח הבלילה את אגוזי המלך, הדבש והקינמון.
  • 6 יוצקים מעל את הבלילה שנותרה ומיישרים מלמעלה.
  • 7 אופים בתנור שחומם מראש למשך כ- 40 דקות (תלוי בסוג התנור).
  • 8 ישר כשהעוגה יוצאת מהתנור מוזגים עליה את סירופ המייפל בנדיבות.
  • 9 מפדרים מעט באבקת סוכר (אפשר עם שבלונה כמו שאני עשיתי).
  • 10 מתקבלת עוגת מייפל אגוזים מושלמת.
  • 11 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יפה ימין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)248309
חלבונים (גרם)4.83 6.01
פחמימות (גרם)3442
מתוכן סוכרים (גרם)17.75 22.1
שומנים (גרם)10.76 13.39
מתוכם שומן רווי (גרם)1.87 2.33
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)66.62 82.94
נתרן (מ"ג)142.24177.1
סיבים תזונתיים (גרם)0.11 0.13
מים (גרם)16.8520.98
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)27.2333.9
ויטמין B (מ"ג)0.420.52
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.1
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.270.33
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.0610.03
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.19
ויטמין C (מ"ג)0.020.03
ויטמין D (מק"ג)0.350.43
ויטמין E (מ"ג)0.180.23
ויטמין K (מק"ג)0.110.14
סידן (מ"ג)32.940.96
ברזל (מ"ג)0.450.56
מגנזיום (מ"ג)3.74.6
זרחן (מ"ג)34.142.46
אבץ (מ"ג)0.670.83
אשלגן (מ"ג)47.5659.21
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.340.42
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.280.34
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.630.78
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.590.73

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 21.9% 9.8% 68.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.