דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנת דג טעימה וקלה להכנה

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 243 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לפזר מלח ומיץ לימון על פרוסות הדג ולהניח בצד כחצי שעה.
  • 2 בינתיים לערבב את כל מצרכי הרוטב בסיר קטן, להביא לידי רתיחה ולבשל במשך כ- 2 דקות. אם והרוטב הצטמצם - יש להוסיף עוד מים בהדרגה.
  • 3 לצרוב את הדג על מחבת טפלון למשך כ- 4 דקות מכל צד או עד להשחמה.
  • 4 להניח את הדגים על כלי הגשה, למזוג עליהם את הרוטב ולקשט בצ`ילי מתוק.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)299123
חלבונים (גרם)50.32 20.74
פחמימות (גרם)42
מתוכן סוכרים (גרם)1.9 0.78
שומנים (גרם)7.46 3.08
מתוכם שומן רווי (גרם)1.01 0.42
כולסטרול (מ"ג)230 94.81
נתרן (מ"ג)710.52292.88
סיבים תזונתיים (גרם)0.08 0.03
מים (גרם)16969.66
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)20.028.25
ויטמין B (מ"ג)6.32.6
ויטמין B1 (מ"ג)0.160.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.240.1
ויטמין B3 (מ"ג)3.821.57
ויטמין B5 (מ"ג)1.760.72
ויטמין B6 (מ"ג)0.30.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.295.48
ויטמין B12 (מק"ג)4.41.81
ויטמין C (מ"ג)6.192.55
ויטמין E (מ"ג)0.010
ויטמין K (מק"ג)0.190.08
סידן (מ"ג)208.1385.79
ברזל (מ"ג)2.390.98
מגנזיום (מ"ג)77.1131.78
זרחן (מ"ג)516.87213.05
אבץ (מ"ג)2.891.19
אשלגן (מ"ג)702.06289.39
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.950.39
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.390.16
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.180.07

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 12% 80.9% 7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.