דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות שיש דלות בפחמימות בטעם וניל
עוגיות שיש דלות בפחמימות בטעם וניל
עוגיות שיש דלות בפחמימות בטעם וניל
עוגיות קטוגניות נפלאות

מצרכים למתכון

38 מנות/יחידות, 5 גרם למנה\יחידה (35-40 עוגיות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב היטב את כל המצרכים היבשים בקערה בעזרת מזלג או מטרפה ידנית. להוסיף את הביצה, תמצית הוניל וחמאת הקוקוס - (לחמם את חמאת הקוקוס במיקרוגל מספר שניות שתיהיה נוזלית, כך שיהיה קל יותר לערבוב בתוך הבצק).
  • 3 להוסיף לקערה את הפקאן הגרוס, לערבב את הבצק היטב באופן אחיד ולהעביר למקרר למשך כ- 20 דקות.
  • 4 לאחר התקררות הבצק לחלק אותו ל- 2 חלקים שווים, לפזר מעל אבקת קקאו ולערבב עם הידיים מעט (לקבלת מראה שיש ברידוד). להתחיל לעבוד ולרדד את הבצק לעובי של חצי ס"מ בין 2 ניירות אפייה באופן אחיד.
  • 5 לקרוץ עוגיות בגודל ובצורה שאוהבים, או לחתוך ריבועים/מלבנים בסכין או גלגלת חיתוך.
  • 6 לסדר את העוגיות בתבנית על נייר אפייה, להעביר לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ולאפות במשך 18-25 דקות. העוגיות צריכות להיות שחומות מעט.
  • 7 לאחר האפייה לקרר את העוגיות בטמפרטורת החדר.
  • 8 לשמור בקופסה סגורה, נשמר בטמפרטורת החדר 6-7 ימים.
  • 9 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הממתיקים, הפסיליום וחמאת הקוקוס. זמני האפייה והטמפרטורה עלולים להשתנות מיצרן ליצרן, לאפות בהשגחה!

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אולה אדר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)23446
חלבונים (גרם)0.78 14.86
פחמימות (גרם)112
מתוכן סוכרים (גרם)0.05 0.87
שומנים (גרם)1.98 37.88
מתוכם שומן רווי (גרם)0.21 3.97
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)6.66 127.12
נתרן (מ"ג)11.66222.67
סיבים תזונתיים (גרם)0.08 1.47
מים (גרם)1.4527.74
ויטמין A (מק"ג)2.8854.97
ויטמין B (מ"ג)60.711.16
ויטמין B1 (מ"ג)00.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.18
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.19
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.62
ויטמין B6 (מ"ג)00.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.9818.75
ויטמין B12 (מק"ג)0.020.3
ויטמין C (מ"ג)0.010.11
ויטמין D (מק"ג)0.040.7
ויטמין E (מ"ג)0.030.5
ויטמין K (מק"ג)0.030.49
סידן (מ"ג)1.4928.38
ברזל (מ"ג)0.061.07
מגנזיום (מ"ג)1.2624.09
זרחן (מ"ג)5.59106.71
אבץ (מ"ג)0.051
אשלגן (מ"ג)6.03115.06
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.152.83
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.12
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.142.61
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.285.42
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.285.31

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 57.7% 22.6% 17.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.44 (1.52 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.