דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תוספת טעימה לארוחה

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 206 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 את השעועית הירוקה מבשלים בסיר עם מים ומעט מלח למשך כ- 7-10 דקות עד להתרככות.
  • 2 בינתיים, מקפיצים במחבת את הבצל והפטריות בשמן הזית עד להזהבה.
  • 3 מוסיפים את השעועית הירוקה, מוסיפים את רוטב הסויה והסילאן וממשיכים לערבב למשך כ- 5 דקות.
  • 4 בתיאבון ולבריאות חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם שום כמובן (:
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות רעות ויקטור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)11757
חלבונים (גרם)4.62 2.24
פחמימות (גרם)168
מתוכן סוכרים (גרם)6.11 2.97
שומנים (גרם)4.15 2.02
מתוכם שומן רווי (גרם)0.59 0.29
נתרן (מ"ג)307.11149.23
סיבים תזונתיים (גרם)1.42 0.69
מים (גרם)57.5327.95
ויטמין B (מ"ג)3.41.65
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.190.09
ויטמין B3 (מ"ג)2.421.18
ויטמין B5 (מ"ג)0.670.32
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.355.52
ויטמין C (מ"ג)1.30.63
ויטמין E (מ"ג)0.010
ויטמין K (מק"ג)0.130.06
סידן (מ"ג)7.13.45
ברזל (מ"ג)0.280.14
מגנזיום (מ"ג)8.754.25
זרחן (מ"ג)68.7533.41
אבץ (מ"ג)0.340.17
אשלגן (מ"ג)249.9121.43
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.10.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 15.6% 17.3% 61.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.