גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
שם באנגלית: Sweets. רעבים? מוזמנים להתקין את אפליקציית Foods »
צ'ורוס שוקולד ביתי עם סוכר וקינמון - סופגניות ספרדיות טעימות לחנוכה שטובלים ברוטב שוקולד עם שמנת
טרייפל ליים (או לימון) חמצמץ נהדר עם קציפת שוקולד לבן ונגיעות ליקר בננה על בסיס עוגיות חמאה מרוסקות - קינוח מושלם לעונת הליים
ספינז' מושלמים ומטוגנים לחנוכה עם אבקת סוכר (נקראים גם לוחמה בגיאורגית) שאפשר להכין במגוון צורות כמו כדורים עגולים, גלגלים ובייגלה - מעדן מהמטבח הגיאורגי לחנוכה
סופגניות פרווה הכי טעימות שתאכלו בחג החנוכה בסגנון ביתי עם מילוי ריבה או כל מילוי אחר שאוהבים
פונדו שוקולד ביתי קל להכנה בליווי עוגת בראוניס לטבילה מתוקה במיוחד בפונדו
נשיקות מרנג קלות להכנה מחלבוני ביצים וסוכר לקישוטי עוגות
פנקייקים ביתיים בצורת פרצופים מחייכים שילדים אוהבים בזילוף סירופ מייפל או סירופ שוקולד
קרפ סוזט צרפתי עם חמאה ורוטב תפוזים מקורמל - מעדן אמיתי מהמטבח הצרפתי המושלם
בקלאווה מהמטבח הגיאורגי (בקלאווה גרוזינית) נפלאה לאירוח במילוי צימוקים ואגוזים
סופגניות דקיקות מהמטבח הגיאורגי במילוי קרם חלב מתקתק - מעדן של העדה הגיאורגית לחנוכה
פאדג' שחור-לבן משוקולד חלב ושוקולד לבן עם חלב מרוכז, חמאה, אגוזי לוז ושקדים מולבנים חצויים
ריבת חבושים מעולה תוצרת בית עם קינמון וציפורן
פאי מקלתית בצק פריך עם תערובת פיצוחים בקרמל - קל להכנה וההנאה מובטחת
מוס שוקולד לבן וחמאת בוטנים אוורירי עם גנאש שוקולד מריר בכוסות קינוח אישיות
כדורי קוקוס וחמאה מתוקים בציפוי שוקולד מריר מומס היוצר שילוב טעים ביותר בין השניים
אורז מתוק בחלב וחמאה שנקרא ברינג'יס קאשי מהמטבח הגיאורגי
אצבעות בצק עלים במילוי שקדים גרוסים וקינמון - לאירוח מושלם או לפינוק טעים לצד כוס הקפה
קרפ צרפתי בטעם של פעם עם שמנת, חלב ונגיעות וניל שמתאים במיוחד עם ממרח שוקולד או פירות טריים
כנאפה מתוק וקל להכנה מאטריות קדאיף, גבינות וסירופ סוכר מהמטבח הערבי
גלילי בצק עלים בצורת קונוסים במילוי קרם שמנת מתוקה בטעם וניל - קינוח מעולה לאירוח שכולם יאהבו
טירמיסו ביתי עם בישקוטים וגבינת מסקרפונה מהמטבח האיטלקי המצוין
רוטב טופי קרמל בסיסי בהכנה ביתית קלה - מתאים מאוד לציפוי עוגות
קינוח גבינתי במיוחד בצורת קיפוד עם מוס גבינה, שוקולד לבן וריבת חלב
קנולי איטלקי במילוי גבינת ריקוטה מתקתקה וקישוט שוקולד מריר מגורר ואבקת סוכר - הקינוח המושלם מאיטליה!