דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קרולר צרפתי
קרולר צרפתי
קרולר צרפתי
כמו צ`ורוס - רק בגרסא צרפתית

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (9-10 יחידות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הציפוי:
  • 1 לערבב את מצרכי הציפוי ביחד בקערה עד לקבלת מרקם סמיך מעט.
  • 2 להניח בצד ולהמשיך עם הכנת הבצק.
  • הכנת הבצק הרבוך:
  • 1 להביא לרתיחה בסיר את המים, החמאה והסוכר.
  • 2 להוסיף את הקמח בבת אחת, להוסיף את המלח, להנמיך את האש ולערבב היטב כל הזמן עם כף עץ עד שהופך לבצק הנפרד מדפנות הסיר ושתחתית הסיר נקייה (פעולה זו מסייעת לאידוי הנוזלים).
  • 3 להעביר את הבצק לקערת המיקסר ולערבל כ- 2-3 דקות על מנת שהבצק יתקרר מעט לפני שמוסיפים את הביצים (כדי שהן לא תתבשלנה).
  • 4 להוסיף את הביצים בהדרגת אחת אחת כשכל ביצה צריכה להיטמע בתערובת לפני שמוסיפים אחת נוספת.
  • 5 להקציף מעט את החלבונים עם מזלג ולהוסיף גם כן אל התערובת. הבצק שלנו צריך לצאת מבריק, אחיד וגמיש.
  • 6 לחמם את השמן ל- 175-180 מעלות (כדאי למדוד עם מד טמפרטורה). חום השמן חשוב מאוד שכן במידה ויהיה חם מדי - רק החלק החיצוני ייטגן והפנימי יישאר בצקי.
  • 7 להעביר חלק מהבצק אל שקית זילוף עם צנטר כוכב 1 ס"מ, לזלף עיגולים על ריבועי נייר אפייה ולהכניס כל פעם כמה קרולרים לשמן העמוק והחם (החלק העליון של הקרולר צריך להיות הראשון שנוגע בשמן). את נייר האפייה לשלוף החוצה בעזרת מלקחיים.
  • 8 לטגן את הקרולר 2-3 דקות מכל צד עד להזהבה ולהעביר לנייר סופג.
  • 9 לצנן מעט, להפוך בעדינות ולטבול בציפוי.
  • 10 להתענג חיוך
  • טיפים וגיוונים:
  • 1 ניתן לצפות רק באבקת סוכר או בסוכר עם קינמון.
  • 2 צליאקים יכולים להשתמש בקמח תמי או קמח "כרגיל" במקום קמח לבן.

ציוד נדרש: מד טמפרטורה.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטיגוניות לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק (1 ליטר שמן).

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות נגה גלבוע אדמית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)304286
חלבונים (גרם)5.13 4.82
פחמימות (גרם)2625
מתוכן סוכרים (גרם)15.18 14.26
שומנים (גרם)20.04 18.83
מתוכם שומן רווי (גרם)8.41 7.91
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)113.1 106.3
נתרן (מ"ג)123.96116.5
סיבים תזונתיים (גרם)0 0
מים (גרם)45.742.95
ויטמין A (מק"ג)32.6430.68
ויטמין B (מ"ג)0.530.5
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.130.12
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.330.31
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.99.3
ויטמין B12 (מק"ג)0.190.18
ויטמין C (מ"ג)0.010.01
ויטמין D (מק"ג)0.420.39
ויטמין E (מ"ג)0.210.2
ויטמין K (מק"ג)0.060.06
סידן (מ"ג)16.4215.43
ברזל (מ"ג)0.370.35
מגנזיום (מ"ג)3.463.25
זרחן (מ"ג)41.4738.98
אבץ (מ"ג)0.270.26
אשלגן (מ"ג)40.3437.91
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.40.37
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.320.3
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.750.7
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.70.66

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 39% 10% 51%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.64 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה