דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כאילו קניתם עוגת מייפל ואגוזים בקונדיטוריה

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 67 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 בקערת המיקסר להקציף את הביצים וסוכר במשך כ- 4 דקות עד לקבלת קצף תפוח ואוורירי.
  • 3 להמשיך להקציף במהירות נמוכה ולהוסיף את מיץ התפוזים, השמן ומחית הוניל. להוסיף בבת אחת את הקמח, אבקת האפייה והמלח, ולקפל עם לקקן רק עד לאיחוד.
  • 4 להעביר את התערובת אל תבניות משומנות ומרופדות בנייר אפייה (ראו ציוד נדרש).
  • 5 לאפות בתנור החם במשך כ- 30-40 דקות עד שקיסם הננעץ יוצא יבש. להוציא את העוגות ומיד למזוג מעליהן את סירופ המייפל המעורבב עם האגוזים. לצנן ולהגיש עוגת מייפל אגוזים קלה להכנה ופשוט טעימה!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית בקוטר 24 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של מעין!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)201300
חלבונים (גרם)3.45 5.15
פחמימות (גרם)2943
מתוכן סוכרים (גרם)16.41 24.51
שומנים (גרם)8.27 12.36
מתוכם שומן רווי (גרם)0.97 1.45
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)50.59 75.57
נתרן (מ"ג)98.92147.75
סיבים תזונתיים (גרם)0.21 0.31
מים (גרם)23.5335.15
ויטמין A (מק"ג)22.0232.89
ויטמין B (מ"ג)1.241.86
ויטמין B1 (מ"ג)0.120.18
ויטמין B2 (מ"ג)0.160.23
ויטמין B3 (מ"ג)0.640.95
ויטמין B5 (מ"ג)0.230.34
ויטמין B6 (מ"ג)0.090.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)14.4321.56
ויטמין B12 (מק"ג)0.120.18
ויטמין C (מ"ג)2.673.98
ויטמין D (מק"ג)0.280.42
ויטמין E (מ"ג)0.160.24
ויטמין K (מק"ג)0.090.14
סידן (מ"ג)63.9295.47
ברזל (מ"ג)0.881.31
מגנזיום (מ"ג)6.549.77
זרחן (מ"ג)97.4145.48
אבץ (מ"ג)0.590.89
אשלגן (מ"ג)50.274.98
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.211.81
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.190.28
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.981.47
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.681.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.650.96

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 20.4% 8.5% 70.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.