דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אנטריקוט בתנור בצלייה איטית

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 282 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 בסיר יציקה/סוטאז` שמתאים לתנור מזלפים את שמן הזית וצורבים את נתח האנטריקוט עד שצרוב מכל הצדדים (מסננים את הנוזלים במידה ויש).
  • 2 בינתיים מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה.
  • 3 מעסים את נתח האנטריקוט במרינדה שהכנו ומניחים בצדדים את הפטריות הטריות והערמונים.
  • 4 בשלב זה ישנה עדיפות לתת לבשר לנוח כשעה במקרר עם המרינדה.
  • 5 סוגרים היטב הרמטית את הסיר וצולים בתנור בחום של 150 מעלות למשך כ- 4-5 שעות עד שרך (אם עדיין קשה אז להוסיף עוד כשעה של צלייה).
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף לתבשיל גם תפוחי אדמה (לא חובה).

ציוד נדרש: סיר יציקה/סוטאז` שמתאים לתנור.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם צריבה וסגירה של הבשר.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של ליטל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)714253
חלבונים (גרם)54.43 19.29
פחמימות (גרם)114
מתוכן סוכרים (גרם)4.86 1.72
שומנים (גרם)46.62 16.52
מתוכם שומן רווי (גרם)14.99 5.31
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.070.02
כולסטרול (מ"ג)252 89.3
נתרן (מ"ג)1,350478.53
סיבים תזונתיים (גרם)0.77 0.27
מים (גרם)153.7754.49
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.310.11
ויטמין B (מ"ג)18.586.59
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.310.11
ויטמין B3 (מ"ג)15.445.47
ויטמין B5 (מ"ג)1.530.54
ויטמין B6 (מ"ג)1.130.4
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)20.247.17
ויטמין B12 (מק"ג)3.51.24
ויטמין C (מ"ג)4.991.77
ויטמין D (מק"ג)0.110.04
ויטמין E (מ"ג)0.950.34
ויטמין K (מק"ג)4.961.76
סידן (מ"ג)47.7416.92
ברזל (מ"ג)4.311.53
מגנזיום (מ"ג)51.3118.18
זרחן (מ"ג)431.13152.78
אבץ (מ"ג)9.873.5
אשלגן (מ"ג)776.77275.26
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.30.46
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.210.08
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.970.34
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)13.734.87
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)12.544.44

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 41.2% 48.1% 10%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.71 (0.72 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.