דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 172 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 את הפטריות והבצל תחתכו לקוביות קטנות וטגנו מעט עם החמאה והתבלינים.
  • 2 כשהבצל והפטריות קיבלו צבע שחום הניחו למילוי להתקרר.
  • 3 לאחר מכן קחו עלה פילו אחד ותחתכו ל- 4.
  • 4 הניחו ריבוע פילו אחד ומרחו בחמאה מומסת, עליו הניחו ריבוע נוסף בצורה אלכסונית ומרחו שוב בחמאה.
  • 5 הניחו מעט מילוי במרכז והרימו את הפינות כלפי מעלה והדקו עם האצבעות או עם חוט אפייה, ומרחו את החלק החיצוני שוב במעט חמאה בשביל "השיזוף" של הפילו.
  • 6 הניחו על תבנית אפייה עם נייר אפייה והכניסו לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, למשך 20 דקות בערך!
  • 7 חשוב להשגיח שהפילו לא יישרף.
  • 8 להכנת הפסטו - טחנו הכל יחד בבלנדר, תטעמו ותתבלו לפי הצורך.
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות דניאלה אברג`ל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)261152
חלבונים (גרם)6.76 3.93
פחמימות (גרם)2816
מתוכן סוכרים (גרם)2.84 1.65
שומנים (גרם)14.58 8.47
מתוכם שומן רווי (גרם)3.91 2.27
כולסטרול (מ"ג)12.3 7.14
נתרן (מ"ג)357.64207.73
סיבים תזונתיים (גרם)3.24 1.88
מים (גרם)112.9765.62
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)54.3631.58
ויטמין B (מ"ג)6.473.76
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.280.17
ויטמין B3 (מ"ג)3.972.31
ויטמין B5 (מ"ג)1.931.12
ויטמין B6 (מ"ג)0.170.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)28.8516.76
ויטמין C (מ"ג)10.746.24
ויטמין D (מק"ג)0.440.25
ויטמין E (מ"ג)0.420.24
ויטמין K (מק"ג)4,1962,437
סידן (מ"ג)27.5215.99
ברזל (מ"ג)2.031.18
מגנזיום (מ"ג)18.6310.82
זרחן (מ"ג)92.6153.79
אבץ (מ"ג)0.90.52
אשלגן (מ"ג)437.11253.89
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.20.12
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.190.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.060.04
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.060.04

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 27.6% 12.8% 53.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.46 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.