דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
דרך מקורית להתפנק על סושי ביתי

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 262 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מלבנים קטנים של סושי מפורק)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, לא כשרכשרות
  • מרכיבים את הסושי בדיוק כמו בהוראות שלפניכם (חפשו כאן באתר "אורז לסושי" ותגיעו למתכון שלי שצריך אותו כאן במתכון הזה):
  • 1 גוזרים את אצות הנורי לריבועים וחותכים את פילה הסלמון לפרוסות.
  • 2 מהדקים את האורז לסושי בתוך תבנית מאורכת קטנה (ראו מתכון כאמור כאן באתר), מפזרים מעל את האבוקדו, ומקלות המלפפון הירוק (רק החלק הקשה), ומכסים בריבועי אצות נורי.
  • 3 מסדרים יפה גם את פרוסות פילה הסלמון מעל, מורחים מעל ספייסי מיונז וטוגראשי, ומקשטים בבצל ירוק, ביצי טוביקו ורוטב טריאקי.
  • 4 צולים בתנור לוהט שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 5-6 דקות (לא יותר). פורסים מלבן ומניחים על ריבוע של אצת נורי. מהדקים מהצדדים ומתבלים בעוד טוגראשי מעל.
  • 5 מתענגים על סושי מפורק מושלם!
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את האורז לסושי וביצי הטוביקו.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דנה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)446170
חלבונים (גרם)18.26 6.97
פחמימות (גרם)176
מתוכן סוכרים (גרם)2.81 1.07
שומנים (גרם)35.08 13.39
מתוכם שומן רווי (גרם)5.15 1.97
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.110.04
כולסטרול (מ"ג)51.6 19.69
נתרן (מ"ג)124.5647.54
סיבים תזונתיים (גרם)6.43 2.45
מים (גרם)169.3564.64
ויטמין A (מק"ג)14.745.63
ויטמין B (מ"ג)11.954.56
ויטמין B1 (מ"ג)0.230.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.260.1
ויטמין B3 (מ"ג)8.133.1
ויטמין B5 (מ"ג)2.50.96
ויטמין B6 (מ"ג)0.730.28
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)101.3338.68
ויטמין B12 (מק"ג)2.420.92
ויטמין C (מ"ג)15.325.85
ויטמין E (מ"ג)4.551.74
ויטמין K (מק"ג)52.3920
סידן (מ"ג)33.8712.93
ברזל (מ"ג)1.050.4
מגנזיום (מ"ג)54.2220.69
זרחן (מ"ג)241.3992.13
אבץ (מ"ג)0.970.37
אשלגן (מ"ג)799.26305.06
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)4.521.72
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.240.09
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.150.82
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)11.364.34
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)9.933.79

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 45.9% 23.9% 21.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1 (1.23 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.