דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קנלוני בשר
קנלוני בשר
קנלוני במילוי בשר בקר טחון

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 90 גרם למנה\יחידה (כ- 20 יחידות קנלוני)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לחמם את השמן במחבת.
  • 2 לקצוץ את הבצל, להוסיף למחבת ולטגן עד להשחמה קלה.
  • 3 להוסיף את הבשר הטחון ולטגן עד שהוא משנה את צבעו.
  • 4 לקצוץ את הכוסברה ולהוסיף למחבת.
  • 5 להוסיף חצי מכמות המלח והפלפל, את הכמון והקינמון ולערבב.
  • 6 להסיר מהאש.
  • 7 למלא את הקנלוני (אין צורך בבישול מוקדם) במלית הבשר ולהניח בתבנית מרובעת חד פעמית.
  • 8 באותה מחבת שטיגנו את הבשר לשים את רסק העגבניות, השום, הפפריקה, יתרת המלח והפלפל והמים, ולהביא לרתיחה.
  • 9 למזוג את הרוטב מעל הקנלוני.
  • 10 לכסות בנייר כסף ולהכניס לאפייה בחום של 200 מעלות למשך כשעה.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מרובעת חד פעמית (או כל תבנית מתאימה אחרת).

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)94105
חלבונים (גרם)8.12 9.04
פחמימות (גרם)89
מתוכן סוכרים (גרם)0.82 0.91
שומנים (גרם)3.15 3.51
מתוכם שומן רווי (גרם)0.84 0.93
כולסטרול (מ"ג)18.25 20.32
נתרן (מ"ג)328.72366.05
סיבים תזונתיים (גרם)0.62 0.69
מים (גרם)56.8263.27
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)14.3716
ויטמין B (מ"ג)1.92.11
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.06
ויטמין B3 (מ"ג)1.481.65
ויטמין B5 (מ"ג)0.20.23
ויטמין B6 (מ"ג)0.130.15
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.646.28
ויטמין B12 (מק"ג)0.630.7
ויטמין C (מ"ג)3.143.49
ויטמין E (מ"ג)0.230.26
ויטמין K (מק"ג)7.858.74
סידן (מ"ג)10.4611.65
ברזל (מ"ג)0.951.05
מגנזיום (מ"ג)8.959.97
זרחן (מ"ג)58.4765.12
אבץ (מ"ג)1.781.98
אשלגן (מ"ג)127.26141.72
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.040.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 15.7% 40.3% 40.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.