דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלונה
סלונה
אין על הסלונה של העיראקים

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 306 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את הדג למנות ולהניח בצד.
  • 2 לחתוך את הבצלים לעיגולים ולטגן בשמן עד שמזהיב.
  • 3 להוסיף את רסק העגבניות עם רבע כוס מים, הסוכר, המלח, הפלפל השחור ומיץ הלימון, לערבב היטב ולהמשיך לבשל כ- 5 דקות.
  • 4 להניח את הדג בתוך הרוטב, לכסות את הדג ולבשל על אש נמוכה מאוד למשך כ- 45 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)408133
חלבונים (גרם)44.69 14.62
פחמימות (גרם)176
מתוכן סוכרים (גרם)7.65 2.5
שומנים (גרם)17.27 5.65
מתוכם שומן רווי (גרם)2.85 0.93
כולסטרול (מ"ג)157.5 51.53
נתרן (מ"ג)342.21111.97
סיבים תזונתיים (גרם)1.83 0.6
מים (גרם)214.6370.23
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)18.886.18
ויטמין B (מ"ג)6.822.23
ויטמין B1 (מ"ג)0.30.1
ויטמין B2 (מ"ג)0.150.05
ויטמין B3 (מ"ג)4.081.33
ויטמין B5 (מ"ג)1.730.57
ויטמין B6 (מ"ג)0.520.17
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)44.7614.64
ויטמין B12 (מק"ג)2.760.9
ויטמין C (מ"ג)11.143.64
ויטמין D (מק"ג)46.3115.15
ויטמין E (מ"ג)0.030.01
ויטמין K (מק"ג)0.80.26
סידן (מ"ג)116.7938.21
ברזל (מ"ג)3.261.07
מגנזיום (מ"ג)80.9326.48
זרחן (מ"ג)1,024335.03
אבץ (מ"ג)3.771.23
אשלגן (מ"ג)944.43309.02
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)3.51.15
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.650.21
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.30.43
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)5.621.84
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.790.91

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 21.5% 55.5% 20.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.29 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.