דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחת ערב טעימה, קלה ומהירה להכנה

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 235 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להרתיח את הניוקי עד שהם צפים ולסנן מהמים.
  • 2 במחבת להמיס את החמאה ולטגן את עגבניות השרי עד להשחמה קלה (אני אוהבת שעגבניות השרי לא רכות מדי). להוסיף את רסק העגבניות, התבלינים והמים, ולערבב היטב.
  • 3 כשהרוטב מבעבע להוסיף את הניוקי, לבשל כ- 2-3 דקות נוספות תוך כדי ערבוב ולהגיש חם!
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ליאת שפיצר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)311132
חלבונים (גרם)6.55 2.78
פחמימות (גרם)5624
מתוכן סוכרים (גרם)0.64 0.27
שומנים (גרם)5.83 2.48
מתוכם שומן רווי (גרם)3.3 1.4
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.180.07
כולסטרול (מ"ג)15.19 6.46
נתרן (מ"ג)1,199509.84
סיבים תזונתיים (גרם)2.43 1.03
מים (גרם)36.2715.42
ליקופן (מ"ג)0.580.25
ויטמין A (מק"ג)10.064.27
ויטמין B (מק"ג)0.286.06
ויטמין B1 (מ"ג)0.010
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)0.140.06
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.731.59
ויטמין C (מ"ג)2.961.26
ויטמין E (מ"ג)0.130.06
ויטמין K (מק"ג)4.131.75
סידן (מ"ג)6.162.62
ברזל (מ"ג)0.150.07
מגנזיום (מ"ג)3.411.45
זרחן (מ"ג)6.232.65
אבץ (מ"ג)0.050.02
אשלגן (מ"ג)59.2825.2
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 8.2% 9.3% 79.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.1 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.