דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת פסטה עם מבחר גבינות שונות
פשטידת פסטה עם מבחר גבינות שונות
פשטידת פסטה עם מבחר גבינות שונות
פשטידה ביתית וטעימה מאוד

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 229 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן ולסנן.
  • 2 לטגן את הבצל עם השמן עד להשחמה, להוסיף את קוביות הקנור ולערבב.
  • 3 בקערה לערבב את הגבינות, הביצים ו- 50 גרם גבינה צהובה מגורדת. מהגבינה הצהובה להשאיר 50 גרם לציפוי הפשטידה בסוף.
  • 4 להוסיף לקערת הגבינות את הפסטה המבושלת ואת הבצל המטוגן. לערבב היטב.
  • 5 לשמן תבנית עגולה ולשפוך את התערובת, להוסיף מעל הפשטידה את הגבינה הצהובה שנותרה, ולשים בתנור בחום בינוני 180 מעלות לחצי שעה.
  • 6 מומלץ לאכילה לאחר קירור של שעה - הקירור מייצב את הפשטידה.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ואפייה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אניטה חיים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)280122
חלבונים (גרם)16.98 7.41
פחמימות (גרם)2812
מתוכן סוכרים (גרם)3.1 1.35
שומנים (גרם)11.31 4.93
מתוכם שומן רווי (גרם)4.4 1.92
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)66.04 28.8
נתרן (מ"ג)608.44265.35
סיבים תזונתיים (גרם)1.4 0.61
מים (גרם)66.9329.19
ויטמין A (מק"ג)21.769.49
ויטמין B (מ"ג)0.630.28
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.120.05
ויטמין B5 (מ"ג)0.280.12
ויטמין B6 (מ"ג)0.110.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)16.057
ויטמין B12 (מק"ג)0.120.05
ויטמין C (מ"ג)3.351.46
ויטמין D (מק"ג)0.780.34
ויטמין E (מ"ג)0.410.18
ויטמין K (מק"ג)0.360.16
סידן (מ"ג)240.78105.01
ברזל (מ"ג)0.390.17
מגנזיום (מ"ג)12.425.41
זרחן (מ"ג)49.4721.57
אבץ (מ"ג)0.310.14
אשלגן (מ"ג)125.6754.81
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.310.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.260.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.510.22
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.480.21

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 19.6% 29.4% 48.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.