דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנה מנצחת לראש השנה

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 200 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מוסיפים בסיר קטן את היין האדום, החומץ הבלסמי, הסוכר החום והתאנים המיובשות.
  • 2 מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה עד לקבלת רוטב סמיך הדומה לקרמל דליל.
  • 3 בנפרד מחממים את השמן ומטגנים את הבצל הפרוס גס עד לשקיפות.
  • 4 לאותה מחבת מוסיפים את כבדי העוף ומבשלים כ- 3 דקות.
  • 5 מוסיפים את הרוטב ומבשלים ביחד עוד כ- 2 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
המלצת השף: ניתן להגיש עם מחית תפוחי אדמה או מחית קרם שורשים.
עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)340170
חלבונים (גרם)17.44 8.73
פחמימות (גרם)4221
מתוכן סוכרים (גרם)31.98 16
שומנים (גרם)8.03 4.02
מתוכם שומן רווי (גרם)1.86 0.93
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.060.03
כולסטרול (מ"ג)338.4 169.37
נתרן (מ"ג)64.4932.28
סיבים תזונתיים (גרם)5.05 2.53
מים (גרם)81.7340.9
ויטמין A (מק"ג)2,5781,290
ויטמין B (מ"ג)16.548.28
ויטמין B1 (מ"ג)0.230.11
ויטמין B2 (מ"ג)1.430.72
ויטמין B3 (מ"ג)8.74.35
ויטמין B5 (מ"ג)5.232.62
ויטמין B6 (מ"ג)0.590.3
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)344.14172.24
ויטמין B12 (מק"ג)12.686.35
ויטמין C (מ"ג)3.51.75
ויטמין E (מ"ג)0.640.32
ויטמין K (מק"ג)7.613.81
סידן (מ"ג)97.0648.58
ברזל (מ"ג)8.874.44
מגנזיום (מ"ג)53.1626.61
זרחן (מ"ג)307.9154.11
אבץ (מ"ג)2.731.37
אשלגן (מ"ג)574.9287.74
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.940.47
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.09
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.920.46
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.830.42

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7% 11.1% 24.1% 57.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.