דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 149 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בשלו את הפסטה בסיר עם מים חמים - סננו והעבירו לקערה.
  • 2 ערבבו עם הפסטה את הגבינות, הפלפל השחור והביצים וערבבו היטב.
  • 3 במחבת חמה שפכו את השמן וטגנו את התערובת עד להשחמה - על אש נמוכה.
  • 4 כאשר צד אחד שחום טגנו את הצד השני.
  • 5 הגישו חם.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן לאפות את התערובת בתנור וכך לחסוך כמות גדולה של שמן לטיגון.
עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)356240
חלבונים (גרם)16.32 10.99
פחמימות (גרם)107
מתוכן סוכרים (גרם)0.37 0.25
שומנים (גרם)28.1 18.92
מתוכם שומן רווי (גרם)7.42 5
כולסטרול (מ"ג)227.95 153.5
נתרן (מ"ג)563.81379.67
סיבים תזונתיים (גרם)0.09 0.06
מים (גרם)36.724.71
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)67.7245.6
ויטמין B (מ"ג)1.090.74
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.230.16
ויטמין B3 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.70.47
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)22.7515.32
ויטמין B12 (מק"ג)0.620.42
ויטמין C (מ"ג)0.070.05
ויטמין D (מק"ג)0.420.28
ויטמין E (מ"ג)5.423.65
ויטמין K (מק"ג)0.690.47
סידן (מ"ג)135.4191.18
ברזל (מ"ג)0.990.67
מגנזיום (מ"ג)6.454.34
זרחן (מ"ג)92.8962.55
אבץ (מ"ג)0.540.36
אשלגן (מ"ג)68.9646.44
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)5.944
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.560.38
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)10.757.24
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.681.13

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 51.9% 30.2% 17.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.08 (1.09 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.