דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פסטו בזיליקום וגבינה
פסטו בזיליקום וגבינה
שילוב נהדר של פסטו וגבינה מלוחה

מצרכים למתכון

864 גרם לכל המתכון

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • במעבד מזון שמים את כל המרכיבים (חוץ מחצי כוס שמן זית שמשאירים לכיסוי הממרח כדי שהממרח לא יתקלקל), מפעילים והממרח מוכן.
טיפ למתכון
במקום צנוברים אפשר להשתמש באגוזי המלך. בגבינת העיזים השתמשתי בגבינת גואטיה אבל אפשר בקשקבל, פרמזן או כל גבינה קשה אחרת.

ציוד נדרש: מעבד מזון.

את הגבינה טוחנים כמרכיב אחרון על מנת שיהיו גושים יותר גדולים. למי שמעוניין במחית יותר הומוגנית אפשר להכניס בשלב מוקדם יותר יחד עם כל המרכיבים הנוספים.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות איריס אשד

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)4,107475
חלבונים (גרם)62.79 7.27
פחמימות (גרם)739
מתוכן סוכרים (גרם)1.07 0.12
שומנים (גרם)414.97 48.03
מתוכם שומן רווי (גרם)50.17 5.81
כולסטרול (מ"ג)15 1.74
נתרן (מ"ג)4,308498.64
סיבים תזונתיים (גרם)15.98 1.85
מים (גרם)255.9729.63
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)686.779.48
ויטמין B (מ"ג)4.590.53
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.230.03
ויטמין B3 (מ"ג)2.560.3
ויטמין B5 (מ"ג)0.710.08
ויטמין B6 (מ"ג)0.760.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)177.8420.58
ויטמין C (מ"ג)55.966.48
ויטמין E (מ"ג)2.120.25
ויטמין K (מק"ג)1,078,484124,825
סידן (מ"ג)1,064123.12
ברזל (מ"ג)9.331.08
מגנזיום (מ"ג)177.3720.53
זרחן (מ"ג)191.922.21
אבץ (מ"ג)2.470.29
אשלגן (מ"ג)905.18104.77
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.10.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.830.1
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.270.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.250.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.250.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 73.2% 11.1% 12.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 3.05 (3.45 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.