דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פסטה קלה להכנה לילדים

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 93 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
  • 2 במחבת מחממים את שמן הזית, מוסיפים את עלי הבזיליקום ומטגנים כ- 5 דקות נוספות.
  • 3 מוסיפים את הפסטה למחבת ומערבבים.
  • 4 מוסיפים את המלח והפלפל השחור, וממשיכים לערבב הכל יחד לכ- 10 דקות (מטגנים עוד להוספת מעטה קריספי לפסטה).
  • 5 טועמים, מתקנים תיבול ומגישים חם!
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)207223
חלבונים (גרם)5.33 5.74
פחמימות (גרם)3134
מתוכן סוכרים (גרם)0.01 0.01
שומנים (גרם)6.82 7.34
מתוכם שומן רווי (גרם)0.94 1.01
נתרן (מ"ג)229.74247.47
סיבים תזונתיים (גרם)0.08 0.08
מים (גרם)1.862
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)5.315.71
ויטמין B (מק"ג)31.9534.41
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.381.48
ויטמין C (מ"ג)0.40.43
ויטמין E (מ"ג)0.020.02
ויטמין K (מק"ג)6,9157,449
סידן (מ"ג)4.274.6
ברזל (מ"ג)0.110.12
מגנזיום (מ"ג)1.61.73
זרחן (מ"ג)1.411.52
אבץ (מ"ג)0.020.02
אשלגן (מ"ג)88.62
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 15.7% 12.3% 71.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.