דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פרישייק שכולם אוהבים

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 360 גרם למנה\יחידה

  • תות שדה - 11 יחידות גדולות - סה"כ (319 גרם)
    10-12 תותים
  • בננה - 3 יחידות קטנות - סה"כ (252 גרם)
  • חלב - 600 מ"ל
    3 כוסות חד פעמיות
  • סוכר - 2 כפות שטוחות - סה"כ (30 גרם)
  • מים -  כוסות - סה"כ (600 מ"ל)
    2-3 כוסות מים קרים
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לקלף את הבננות, לחתוך לפרוסות ולהקפיא למשך לילה שלם.
  • 2 לשטוף את התותים, לשים בשקית ולהקפיא למשך לילה שלם.
  • 3 גם את החלב בכוסות להקפיא למשך לילה שלם.
  • 4 להוציא את המצרכים הקפואים מהמקפיא 5-10 דקות לפני ההכנה.
  • 5 להכין בשתי נגלות: לשים בבלנדר מחצית מהתותים, הבננות והחלב הקפואים, להוסיף כף סוכר וכוס מים קרים, ולהפעיל את הבלנדר עד שיתקבל פרישייק. אם סמיך מדי ניתן להוסיף מים קרים וסוכר לפי המתיקות שכל אחד אוהב.
  • 6 למזוג לכוסות ולהתענג.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות מלי אליאס

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)16045
חלבונים (גרם)4.94 1.37
פחמימות (גרם)288
מתוכן סוכרים (גרם)15.28 4.24
שומנים (גרם)3.96 1.1
מתוכם שומן רווי (גרם)2.23 0.62
כולסטרול (מ"ג)10.8 3
נתרן (מ"ג)65.9418.31
סיבים תזונתיים (גרם)2.59 0.72
מים (גרם)215.6659.87
ויטמין A (מק"ג)2.150.6
ויטמין B (מ"ג)1.150.32
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.580.16
ויטמין B5 (מ"ג)0.250.07
ויטמין B6 (מ"ג)0.210.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)25.397.05
ויטמין C (מ"ג)41.911.63
ויטמין E (מ"ג)0.240.07
ויטמין K (מק"ג)1.660.46
סידן (מ"ג)136.3937.86
ברזל (מ"ג)0.390.11
מגנזיום (מ"ג)23.16.41
זרחן (מ"ג)26.47.33
אבץ (מ"ג)0.180.05
אשלגן (מ"ג)278.1777.23
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.140.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.060.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.080.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.5% 9.9% 12.4% 71.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.